Футбол

Зірка світового футболу завершив кар’єру у 34 роки

Месут Озіл оголосив про завершення кар’єри гравця у віці 34 років,  повідомляє Sportnews.com.ua.

«Всім привіт. Після вдумливих роздумів я оголошую про свій негайний вихід із професійного футболу.

Мені випала честь бути професійним футболістом вже майже 17 років, і я неймовірно вдячний за цю можливість. Але в останні тижні та місяці, а також після того, як я кілька травм, мені ставало дедалі зрозуміліше, що настав час залишити велику футбольну арену.

Це була дивовижна подорож, сповнена незабутніх моментів та емоцій. Я хочу подякувати своїм клубам – «Шальке», «Вердер», «Реал», «Арсенал», «Фенербахче», «Істанбул» – і тренерам, які підтримували мене, плюс товаришам по команді, які стали друзями.

Особливу подяку я повинен висловити членам моєї родини та моїм найближчим друзям. Вони були частиною моєї подорожі з самого першого дня і дарували мені дуже багато любові та підтримки, як у добрі, так і в погані часи.

Дякую всім моїм уболівальникам, які виявляли до мене стільки кохання, незалежно від обставин та незалежно від того, який клуб я представляв. Тепер я з нетерпінням передчуваю все, що чекає на мене попереду, разом з моєю прекрасною дружиною Аміною та двома прекрасними дочками, Едою та Елою. Але ви можете бути впевнені, що час від часу чутимете від мене новини в моїх соціальних мережах.

До швидкої зустрічі», – написав Озіл.

Месут розпочинав професійну кар’єру у «Шальці», звідки перебрався до «Вердера». Пізніше він представляв такі клуби, як «Реал», «Арсенал», «Фенербахче» та «Істанбул».

Озіл виграв Кубок Німеччини у складі «Вердера», з «Реалом» ставав переможцем чемпіонату Іспанії, Кубку та Суперкубку країни, з «Арсеналом» вигравав вигравав Кубок та Суперкубок Англії по 3 рази.

У складі збірної Німеччини півзахисник провів 92 матчі, відзначившись 23 голами. Разом із командою він переміг на чемпіонаті світу-2014 та взяв бронзу на ЧС-2010. Також він доходив до півфіналів Євро-2012 та Євро-2016.

Editor

Recent Posts

Екссуперник Усика розповів, як Ф’юрі може перемогти українця

Колишній чемпіон світу Тоні Белью поділився думками щодо прийдешнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 минут ago

Кабаєв висловився про боротьбу Динамо за чемпіонство УПЛ

Півзахисник київського "Динамо" Владислав Кабаєв поділився думками щодо боротьби команди за золоті медалі УПЛ. За…

37 минут ago

Агент Довбика відповів на заяву адвоката про скандал із трансфером Довбика в Жирону

Олексій Люндовський, агент нападника Артема Довбика, відповів на заяву адвоката Євгена Кузьміна про скандал із…

57 минут ago

Максимов висловився про поразку Дніпра-1 від Динамо

Головний тренер "Дніпра-1" Юрій Максимов поділився думками щодо поразки київському "Динамо" в УПЛ. У суботу…

1 час ago

Відомі нові деталі скандалу з трансфером Довбика в Жирону

З'явилися нові подробиці скандальної історії з трансфером українського нападника Артема Довбика до іспанської "Жирони". Напередодні…

2 часа ago

Відомо, скільки часу може пропустити Миколенко через травму

З'явилися нові подробиці стосовно нещодавньої травми захисника "Евертона" та національної збірної України Віталія Миколенка. Миколенко…

2 часа ago