Бокс

Екссуперник Усика розповів, як Ф’юрі може перемогти українця

Колишній чемпіон світу Тоні Белью поділився думками щодо прийдешнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Вже менш, ніж за місяць Усик (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) визначать між собою долю титулу абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Лідери хевівейту зустрінуться в ринзі в саудівському Ер-Ріяді 18 травня.

Напередодні Белью розповів, як «Циганський король» може здолати Усика.

«Олександр Усик буде найкращим боксером, з яким зустрічався Тайсон Ф’юрі. Має найкращу роботу ніг, яку він коли-небудь бачив. Він, мабуть, найточніший панчер, із яким той зустрічався. Це все галочки на користь Олександра Усика.

Але з іншого боку монети Тайсон Ф’юрі – найбільший боєць, з яким зустрічався Олександр Усик. У Ф’юрі найкраща робота ніг серед великих надважковаговиків, з якими він зустрічався. Він не найшвидший, тому що Ентоні Джошуа швидше за Тайсона Ф’юрі, Джошуа також сильніший одноударний панчер.

Єдиний варіант, при якому я бачу перемогу Тайсона Ф’юрі – якщо розмір буде фактором, якщо він використовує перевагу у вазі, якщо він триматиме його фізично, стомить його і зможе працювати по його корпусу.

Немає жодного варіанту, що Тайсон Ф’юрі затягне Усика в бійку. Це буде шахова партія, битва розумів. Чи може він постійно збивати ритм Олександра Усика? Я не думаю, що він зможе», — заявив Белью.

antonio

Recent Posts

Ребров порівняв тренерську роботу в клубі та збірній

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров порівняв роботу в збірній та в клубі. Після…

2 минуты ago

Реал встановив грандіозний історичний рекорд за участі Луніна

У вівторок, 14 травня, "Реал" на своєму полі обіграв "Алавес" із рахунком 5:0 у матчі…

22 минуты ago

Ребров назвав склад збірної України на червневий збір

Став відомий склад національної збірної України на прийдешній збір у червні. Перед стартом Євро-2024 збірна…

51 минута ago

Миколенко назвав переможця бою Усик — Ф’юрі

Захисник "Евертона" та національної збірної України Віталій Миколенко поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком…

1 час ago

Шахтар готовий викласти купу грошей за результативного форварда

Керівництво донецького «Шахтаря» вже спланувало літню трансферну кампанію. Першим новачком чемпіонів України мав стати результативний…

1 час ago

Долганський висловився про боротьбу Ворскли за збереження прописки в УПЛ

Виконувач обов'язків головного тренера полтавської "Ворскли" Сергій Долганський поділився думками щодо завдань команди наприкінці сезону.…

1 час ago