Футбол

Срна пояснив, чому Ахметов не продає Мудрика

Директор з футболу Шахтаря Даріо Срна висловився щодо потенційного продажу Михайла Мудрика, якого нібито хочуть Байєр, Брентфорд і Ніцца.

«Були пропозиції, але президент не готовий продавати сьогодні Мудрика. Для мене Мудрик – найкращий футболіст Європи на цій позиції після Мбаппе та Вінісіуса Жуніора. І він це демонструє. Гол, який він забив Аяксу… Пошукайте на ютубі – не думаю, що за останні 20 років ви знайдете 5-6 таких голів.

Є люди, які хочуть скористатися війною та дешево забрати наших футболістів. Їхня проблема в тому, що вони не знають нашого президента. Сьогодні Мудрик не продається. Коли Міша стане топом, тоді президент розглядатиме його продаж.

Скільки коштує Мудрик? У нього немає ціни. Як я сказав, після Мбаппе та Жуніора я не бачу третього футболіста, окрім Мудрика, на цій позиції у Європі. По-перше, він порядний хлопець. По-друге, професіонал. По-третє, він любить Шахтар. Так, він сказав, що хоче піти, але зараз на своєму місці й залишається в команді. У Мудрика божевільний потенціал.

Я йому сказав: «Міша, у тебе все попереду. Ти з Шахтарем можеш лише рости. І коли ми побачимо, що ти на піку і більше не ростеш, то за тобою стоятиме черга». Ціну робить ринок. Якби сьогоднішній Мудрик грав у Аяксі, то за нього б просили 100 мільйонів. Мудрик – це наш футболіст, наша гордість, наше майбутнє, наш лідер. Ми чекаємо на нього більшого. Але не потрібно чинити на нього великий тиск. Нехай він разом із командою отримує задоволення на футбольному полі»

Editor

Recent Posts

Пушич висловився про перемогу Шахтаря над Чорноморцем в УПЛ

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич поділився думками про перемогу над одеським "Чорноморцем" в УПЛ.…

1 час ago

Шовковський прокоментував розгром Динамо над Колосом в УПЛ

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський висловився щодо перемоги над ковалівським "Колосом" в УПЛ. У…

2 часа ago

Мудрик отримав на горіхи від фанатів Вест Хема: порівняли з Ярмоленком

Челсі з Михайлом Мудриком у складі вдома розгромив Вест Хем у матчі АПЛ. Вболівальники гостей…

4 часа ago

Караваєв — про перемогу над Колосом: «З такими суперниками дуже важко грати»

Правий захисник київського «Динамо» Олександр Караваєв дав коментар ЗМІ, зокрема Sportnews.com.ua, за підсумками матчу 27-го туру…

5 часов ago

«Набийте їм морду», — Лукашенко закликав білоруських спортсменів до насильства на Олімпіаді

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко видав цілу серію пропагандистських тез з приводу участі спортсменів у паризькій…

5 часов ago

Ярмоленко — про часту зміну позицій: «Де мене бачать тренери, там і гратиму»

Правий вінгер київського «Динамо» Андрій Ярмоленко дав коментар ЗМІ, зокрема Sportnews.com.ua, за підсумками матчу 27-го туру УПЛ…

6 часов ago