Футбол

Відомий тренер виділив головну проблему Динамо

Екс-тренер «Металіста» та «Дніпра» Мирон Маркевич поділився думками з приводу матчу-відповіді другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Фенербахче» – «Динамо» (1:2).

Перед стартом кваліфікації Ліги чемпіонів я передрікав, що кияни візьмуть гору над «Фенербахче». І тішить, що підопічні Mірчі Луческу не підвели, хоча ситуація в повторному матчі в Стамбулі була доволі валідольною.

Киянам, передусім, слід подякувати молодому півзахиснику «Фенербахче» Ісмаїлу Юксеку, якому зрадила витримка і він був вилучений з поля на початку другого тайму. Турецька команда відразу змушена була скинути оберти і гості все сміливіше почали з’являтися біля карного майданчика господарів. А доля протистояння вирішилася в овертаймі, коли «динамівці» вміло скористалися тим, що грали в більшості.

В першу чергу віддам належне «динамівцям» за проявлений характер. Адже після нічиї в першому поєдинку багато експертів почали віддавати перевагу «Фенербахче», проте підопічні Мірчі Луческу дотримувалися іншої точки зору.

Згоден, що до перерви в Стамбулі було важко, але кияни терпіли, в деяких епізодах їм щастило, але вони таки змусили амбітних господарів капітулювати. Звісно, похвали заслуговує воротар Георгій Бущан, який не тільки парирував пенальті, а й виручив ще в кількох моментах.

Що не сподобалося? На жаль, в складі киян бракує якісних гравців для позиційного наступу. Ось чому «динамівцям» й надалі нічого не залишається, як розраховувати на контрвипади. Звернув увагу й на те, що «Динамо» поки не підсилилося кваліфікованими нападниками.

«Штурм» – це перспективна команда, де грає чимало молоді, але, переконаний, що кияни повинні її пройти, особливо після того, як вибили з турніру «Фенербахче». Головне, аби «динамівці» належним чином відновилися і підійшли до поєдинку в Лодзі без шапкозакидацького настрою. Бо пригадується в сезоні-2009/2010 очолюваний мною «Mеталіст» в Лізі Європи явно недооцінив «Штурм» і за це тоді поплатився.

Editor

Recent Posts

Караваєв — про перемогу над Колосом: «З такими суперниками дуже важко грати»

Правий захисник київського «Динамо» Олександр Караваєв дав коментар ЗМІ, зокрема Sportnews.com.ua, за підсумками матчу 27-го туру…

15 минут ago

«Набийте їм морду», — Лукашенко закликав білоруських спортсменів до насильства на Олімпіаді

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко видав цілу серію пропагандистських тез з приводу участі спортсменів у паризькій…

34 минуты ago

Ярмоленко — про часту зміну позицій: «Де мене бачать тренери, там і гратиму»

Правий вінгер київського «Динамо» Андрій Ярмоленко дав коментар ЗМІ, зокрема Sportnews.com.ua, за підсумками матчу 27-го туру УПЛ…

54 минуты ago

Стало відомо, скільки півфіналіст ЛЧ готовий запропонувати Реалу за Луніна

25-річний воротар «Реала» Андрій Лунін може залишити мадридський клуб у літнє трансферне вікно. За інформацією Don Diario,…

1 час ago

«Я не реалізовую увесь свій потенціал в Челсі з певних причин», — Мудрик

Український півзахисник Челсі Михайло Мудрик обіцяє, що вже найближчим часом засяє на футбольному полі новими…

2 часа ago

Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася

Екс-друга ракетка світу Паула Бадоса оголосила про розставання зі своїм тепер уже колишнім бойфрендом, Стефаносом…

3 часа ago