Футбол

Миколенка жорстко розкритикували за його останній матч в Англії

Уотфорд і Евертон розписали нульову нічию в перенесеному матчі АПЛ. Огляд поєдинку та гри Віталія Миколенка читайте на «Футбол 24».

Миколенко вже став важливою частиною основи Евертона. У минулому турі Віталій забив шикарний дебютний гол і закріпив свій статус в команді. Дограти той матч з Лестером українець не зумів через проблеми зі здоров’ям. Однак пошкодження виявилося несерйозним, тому сьогодні він увосьме поспіль з’явився в стартовому складі.

Диво-гол додав Миколенку багато впевненості. Сьогодні наш захисник діяв дуже сміливо та відважно (завдяки чому заробив кілька кутових). Подекуди аж занадто. В надії повторити красу він в кожній схожій ситуації, отримуючи пас на лінії чужого штрафного, намагався бити. Виходило кумедно – суперники легко блокували. Деколи через надмірне бажання Миколенко поспішав і віддавав неточні паси в простих ситуаціях.

В обороні було непросто. Вже на старті зустрічі двічі дозволив Калу обіграти себе, потім через його фланг пройшло ще кілька атак Уотфорда. Добре, що партнери підстрахували. Миколенко програв 75% єдиноборств, тому не дивно що оцінки від статистичних порталів погані: SofaScore – 6.6 (найнижча в команді), WhoScored – 6.3 (найнижча в команді), FotMob – 6.7 (найнижча в команді).

Уотфорд вже оформив виліт з АПЛ, а Евертон продовжує боротьбу за виживання, але відчутної різниці в настрої команд не було.

Editor

Recent Posts

Судаков розповів про очікування від матчу проти Динамо

Півзахисник донецького "Шахтаря" Георгій Судаков поділився думками щодо прийдешнього матчу проти київського "Динамо". Одним із…

3 минуты ago

Ф’юрі зробив заяву про Усика

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі висловився про свого майбутнього суперника…

23 минуты ago

Бенфіка Трубіна втратила шанси на чемпіонство Португалії

Лісабонська "Бенфіка" з Анатолієм Трубіним у складі зазнала поразки в нещодавньому матчі чемпіонату Португалії. В…

43 минуты ago

Григорчук відреагував на другу поразку Чорноморця Шахтарю за тиждень

Головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук підбив підсумки матчу 27-го туру УПЛ проти донецького "Шахтаря".…

1 час ago

Кабаєв прокоментував перемогу Динамо над Колосом в УПЛ

Півзахисник київського "Динамо" Владислав Кабаєв висловився про нещодавню перемогу над "Колосом" в УПЛ. У неділю…

1 час ago

Яремчук повернувся на футбольне поле після травми

Нападник іспанської "Валенсії" Роман Яремчук зіграв свій перший матч після нещодавньої травми. Це відбулося в…

2 часа ago