Новини

Усик не боїться Лондона, Гассієва він побив у Москві

25 вересня в Лондоні відбудеться боксерський бій серед професіоналів-супертяжів між британцем Ентоні Джошуа і українцем Олександром Усиком, в якому на кону буде відразу кілька чемпіонських поясів.

Усик — Джошуа: де дивитися

Багаторазовий чемпіон України, призер чемпіонатів світу та Європи Микола Буценко поділився своїми очікуваннями від протистояння в Лондоні.

«Я впевнений, що Олександр Усик гідно представить Україну в цій битві — найважливішій в його кар’єрі на професійному рингу. А те, що поєдинок буде проходити на «полі» Джошуа, тільки має мобілізувати нашого земляка.

До речі, одну зі своїх найяскравіших перемог на профірингу Саша здобув над росіянином Муратом Гассієвим саме в рідних стінах візаві.

За рахунок чого Усик може взяти верх над Джошуа? Він цілеспрямований, чітко знає свій маневр, а його швидкісним якостям в рингу можуть позаздрити навіть легкоатлети, він вміє з кожним раундом нагнітати темп. Також дуже важливо, що Усик досвідченіший за Джошуа.

На мій погляд, дуже показовими будуть стартові раунди, коли Саша повинен не тільки майстерно блокувати удари Ентоні, але і здивувати опонента своїми разючими серіями», — сказав Буценко.

Editor

Recent Posts

У Бенфіці розкритикували Трубіна

«Бенфіка» несподівано програла «Фамалікану» у матчі чемпіонату Португалії. Це дозволило «Спортингу» достроково здобути золоті медалі…

19 минут ago

Шовковський прокоментував зміни в позиціях гравців Динамо на полі

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський висловився щодо змін у розташуванні гравців на футбольному полі.…

49 минут ago

Коваль прокоментував нічию Зорі в матчі проти Полісся

Тренер луганської "Зорі" Юрій Коваль висловився про нічию в матчі УПЛ проти житомирського "Полісся". Попри…

3 часа ago

Пушич висловився про матч Шахтаря проти Динамо

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич поділився думками щодо прийдешнього матчу проти київського "Динамо". Одним…

3 часа ago

Мессі побив два рекорди в одному матчі

У матчі проти "Нью-Йорк Ред Буллз" аргентинський форвард Ліонель Мессі встановив два рекорди MLS. Подвиг…

3 часа ago

Верес здобув вольову перемогу над Минаєм у 27-му турі УПЛ

Рівненський "Верес" обіграв "Минай" у заключному поєдинку 27-го туру української Прем'єр-ліги. Програма 27-го туру УПЛ…

4 часа ago