Новини

Мілевський конкретизував претензії до Алієва

Колишній нападник Динамо Артем Мілевський в особистому Telegram-каналі розповів, що йому не сподобалося у діях екс-хавбека киян Олександра Алієва під час свого лікування.

— У нас буває таке, що, може бути, ми не спілкуємося. Він живе своїм життям, я – своїм. Знаючи його довго, він цю історію випалив всім, наліво і направо почав розповідати про цю кому, те, що сталося зі мною.

Я б ніколи так не зробив. Я би 200 разів подумав, 300. Нашкодить це людині, не нашкодить. Тобто я не знаю, чому він так вчинив. Ми могли б взагалі зараз про це з тобою не говорити. Про це би ніхто не дізнався, окрім Ігоря Михайловича, який допоміг взагалі в усій цій історії фінансово.

— Допоміг Суркіс, так?

— Він і тільки він.

— Чекай, Алієв казав, що теж чимось допоміг.

— Саші я велике дякую скажу і вдячний йому, що він приїжджав майже кожен день. У нас є спільний друг, Антон. Ось вони вдвох дуже часто приїжджали.

— Чим допоміг Суркіс? Коштами?

— Так, звісно. Яна, донька, казала, коли приходила: «Тьома, не переживай, все нормально. Навіть про це не думай. Ти головне одужуй якнайшвидше. Потім, коли все закінчиться, просто татові набереш». Я кажу: «Без питань. Велике дякую передай. Я ще сам особисто зателефоную, коли все закінчиться».

Ще раз повторю. Той же Жека Селезньов. Я до нього з величезною повагою, я з ним у гарних взаємовідносинах. Теж розповідати всім в медіа, що він не бере слухавку. Може, я поїхав в якийсь санаторій.

Всі кажуть: «Не з’являється у соцмережах». Може, я хочу побути в тіні. Може, я не хочу в цих соцмережах проводити кожен день чи постити щось. Може, я від цього втомився. Ось це не треба розповідати. Не треба було виносити те, що знають усі.

sportnews

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

6 секунд ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

6 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

16 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

18 часов ago