Новини

Тренер Довбика й Циганкова заявив про амбіції потрапити в ЛЧ

Головний тренер іспанської «Жирони» Мічел назвав завдання команди на решту сезону.

Попри те, що «Жирона» відстає від «Реала» в боротьбі за чемпіонство Ла Ліги, команда все ще перебуває в зоні Ліги чемпіонів.

Напередодні Мічел заявив, що потрапляння до найкращого клубного турніру Європи і є поточним завданням для його підопічних.

«Я сподіваюся, що наступний рік буде ще кращим, і ми будемо врятовані від вильоту ще раніше. Зараз ми не повинні зупинятися на тому, що вже зробили, на спасінні і на тому, щоб бути найкращою «Жироною» за кількістю очок.

Вийти в Європу – це видовищний виклик і мрія, це виклик, вийти в Лігу чемпіонів. Ми здатні боротися, і в кращому випадку ми будемо близькі до цього.

На «Сан-Мамесі» ми проявили індивідуальність і часом долали тиск «Атлетіка». На деяких етапах ми грали добре, проникаючи з м’ячем у штрафну суперника. Ми повинні продовжувати вдосконалюватися, залишаючись самими собою, з менталітетом і завданням участі в Лізі чемпіонів.

Ось чому я кажу це публічно, оскільки це природна мета, зважаючи на становище команди. Зробити це після поразки змусило мене те, що я сказав. Звичайно, на нас тисне необхідність боротися за Лігу чемпіонів, але ми цього хочемо», – наводить слова фахівця Marca.

antonio

Recent Posts

Відомо, де Динамо може зіграти єврокубкові матчі в наступному сезоні

З'явилася інформація стосовно потенційного місця проведення матчів київського "Динамо" в єврокубках у наступному сезоні. В…

32 минуты ago

Ще один клуб чемпіонату України забронюють від мобілізації

Львівські "Карпати" отримали статус підприємства, що є критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності…

2 часа ago

В УАФ прокоментували підготовку збірних України до міжнародних форумів

Генеральний секретар Ігор Грищенко поділився деталями підготовки до виступів збірних України на міжнародних турнірах. Цього…

8 часов ago

Максимов відреагував на поразку Дніпра-1 Олександрії в УПЛ

Головний тренер "Дніпра-1" Юрій Максимов поділився думками щодо поразки "Олександрії" в нещодавньому матчі УПЛ. У…

9 часов ago

Камбосос заявив, що Ломаченко змінив перебіг їхнього бою забороненим ударом

Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Джордж Камбосос (21-3, 10 КО) пояснив причину поразки…

11 часов ago

Назарій Русин може повернутися в УПЛ

Нападник англійського "Сандерленда" Назарій Русин може незабаром повернутися до української Прем'єр-ліги. Про це повідомляє сайт…

11 часов ago