Футбол

Неймару загрожує тюремний термін


32-річному бразильському футболісту саудівського «Аль-Хіляля» Неймару загрожує тюремний термін через нібито усвідомлену рекламу скандального онлайн-казино, яке обманювало гравців.

Нещодавно Неймара звинуватили в розміщенні в соціальних мережах реклами Blaze, що вводить в оману. За словами автора акції Вілліана Сінгера, гравець є амбасадором бренду з 2022 року.

У справі, поданій до суду Ріо-де-Жанейро, також представлені справи гравців, які стверджували, що онлайн-букмекерська контора завдала їм фінансових збитків.

Адвокат та автор справи стверджує, що Неймар мав знати про проблеми, пов’язані з платформою. Далі Сінгер стверджує, що зірка може нести відповідальність за злочин, пов’язаний з просуванням реклами, що вводить в оману, як це передбачено статтею 67 Кодексу прав споживачів.

Торік онлайн-букмекерська контора Blaze зіткнулася з кількома звинуваченнями у договірних матчах. Національне телекомунікаційне агентство (Anatel) вимагає заблокувати платформу після рішення суду Сан-Паулу.

antonio

Recent Posts

Усик зізнався, чому підписав контракт з Поліссям

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр…

7 часов ago

Людмила Кіченок присвятила перемогу на US Open українцям

Українська тенісистка Людмила Кіченок прокоментувала перемогу у фіналі жіночого парного розряду US Open-2024. В п'ятницю…

15 часов ago

Крулько висловився про індивідуальну роботу Підручного з Санітрою

Очільник Федерації біатлону України Іван Крулько висловився про присутність екс-головного тренера чоловічої команду Юрая Санітри…

15 часов ago

Паралімпіада-2024: медальний залік після дев’ятого дня змагань

Відомо, як виглядає медальний залік літньої Паралімпіади-2024 у Парижі після дев'ятого змагального дня. Паралімпіада-2024 в…

18 часов ago

Українська спортсменка зробила різку заяву про росіян та білорусів на Паралімпіаді

Українська бігунка Людмила Даниліна виграла срібну медаль в бігу на 1500 метрів на Паралімпійських іграх в Парижі.…

20 часов ago

Людмила Кіченок стала чемпіонкою US Open у парному розряді

Українська тенісистка Людмила Кіченок стала переможницею US Open-2024 у жіночому парному розряді. В пʼятницю ввечері…

1 день ago