Новини

Чи змінить Мудрик команду: хто може потрапити під шалений розпродаж Челсі

Михайло Мудрик переживає непростий період у своїй футбольній кар’єрі. Лівий вінгер збірної України не отримує тієї довіри, на яку розраховував, коли погоджувався на пропозицію «Челсі».

Михайло підписав довготривалий контракт із лондонським клубом до кінця червня 2031 року. Однак може покинути столицю Великої Британії значно швидше. Схоже, що перехід у «Челсі» був помилкою у кар’єрі Мудрика.

Доля Мудрика стоїть на роздоріжжі

Український футболіст провів у футболці «синіх» 42 матчі, у яких забив 2 голи та віддав 5 асистів. В останньому поєдинку АПЛ проти «Ман Сіті» Мудрик просидів усю зустріч на лаві запасних «Челсі». Матч закінчився нічиєю 1:1.

Українець отримує все менше довіри від Маурісіо Почеттіно, крісло якого у лондонському клубі теж трішки хитається. Тим паче, що на позиції Михайла виступає зірковий Рахім Стерлінг.

На тлі такого періоду у ЗМІ виникає багато запитань щодо майбутнього Мудрика у «Челсі». Багато подейкують, що вже влітку 2024-го 23-річний лівий вінгер шукатиме для себе новий клуб. Однак є й інформація, яка стверджує протилежне.

Англійський журналіст Бен Джакобс прогнозує, що Мудрик продовжить залишатись футболістом «Челсі». Адже лондонському клубу і так є з ким прощатись вкінці сезону-2023/2024. Мова йде про Лукаку, Галлахера, Кукурелью та Матсена.

У такому випадку «Челсі» не доведеться продавати Мудрика, аби дещо розвантажити фінансову відомість.

Натомість головний тренер «синіх» запевняв, що український футболіст продовжує вдосконалюватися, але його рівень повинен відповідати вимогам тренерського штабу. Почеттіно натякнув на причину відсутності ігрової практики Мудрика у «Челсі».

antonio

Recent Posts

Де дивитися бій Усик – Ф’юрі

Ексклюзивним транслятором бою в Українї став медіасервіс MEGOGO. Переглянути поєдинок наживо можна буде за передплатами "Легка",…

11 минут ago

Що зміниться в разі перемоги Усика над Ф’юрі або його поразки

Український боксер Олександр Усик зійдеться в ринзі з британцем Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона…

41 минута ago

Усику перед боєм з Ф’юрі приписали майже 5 кіло зайвої ваги

Під час зважування перед боєм Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі українському боксеру помилково приписали зайвих…

1 час ago

Почеттіно попередив про серйозність травми Мудрика

У лондонському «Челсі» опублікували нові подробиці щодо стану здоров’я Михайла Мудрика. Українець отримав небезпечну травму…

2 часа ago

Вагу Усика неправильно назвали під час зважування

Вагу Олександра Усика за підсумками офіційного зважування перед боєм проти Тайсона Ф'юрі було названо неправильно.…

3 часа ago

Степаненко прокоментував здобуття Шахтарем золотого дублю

Півзахисник та капітан донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився думками щодо здобуття командою золотого дублю. За…

3 часа ago