Новини

В Поліссі розповіли, скільки вболівальників зможуть прийти на матчі команди

Директор з маркетингу, медіа та спонсорства житомирського «Полісся» Олександр Денисов прокоментував ситуацію з допуском глядачів на домашні матчі команди.

З весняної частини сезону клуби УПЛ зможуть розміщувати на трибунах уболівальників з дотриманням умов безпеки.

Напередодні Денисов розповів, скільки саме глядачів зможуть відвідувати домашні ігри «Полісся».

«По суті ми щасливі, бо тепер ми точно розуміємо, що гравці та команда і зусилля, які вони докладають на футбольному полі — усе це для вболівальників і не лише по телевізору, але тепер і на трибунах. Ми зробили дуже великий обсяг роботи, дуже великий обсяг роботи зробила служба безпеки клубу, відпрацьовуючи питання того, як вболівальники можуть перебувати на стадіоні, як діяти в випадку повітряної тривоги, як побудовані процеси і з точки зору евакуації вболівальників, куди їх спрямовують і так далі.

Клуб докладає зусиль, щоб вболівальники могли прийти на стадіон, але водночас це дуже велика відповідальність клубу за життя та безпеку наших палких вболівальників, щоб з ними не дай Боже нічого не трапилось, коли щось небезпечне відбувається.

Зараз можна сказати, що приблизно 1500 вболівальників може прийняти стадіон. Це, звісно, не та кількість, якої ми хотіли і на яку розраховували — ми б хотіли бачити повні трибуни, а це — 6500 вболівальників. Чому ми маємо саме цифру 1500 — можна пояснити дуже просто. Кожен клуб, який приймає рішення, що вболівальники будуть на його трибунах вирішує питання з точки зору, яка кількість бомбосховищ є навколо стадіону в радіусі 500-700 метрів, не більше. Клуб провів і досі проводить перемовини з установами, які мають ліцензовані бомбосховища, а не просто якісь підвали, з якими підписуються контракти і які готові та можуть прийняти вболівальників.

Ось, власне, ця кількість — 1500 — і дозволяє нам розпочати програму продажу квитків і запрошення вболівальників на трибуни», — заявив Денисов.

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

16 минут ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

7 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

16 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

18 часов ago