Новини

Пушич оцінив трансферну діяльність Шахтаря взимку

Головний тренер донецького «Шахтаря» Марино Пушич поділився думками щодо діяльності клубу під час зимового трансферного вікна.

«Шахтар» був досить активним під час зимового трансферного вікна. «Гірники» підписали бразильських футболістів Кевіна та Марлона Гомеса, а також грузинського центрального захисника Луку Лацабідзе.

Напередодні матчу 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Марселя» Пушич прокоментував нещодавні трансфери «Шахтаря».

«Усі знають, що в нас дуже складна ситуація – більш складна, ніж в інших клубів, через події в країні. Люди дуже тяжко працюють, щоб підтримати мене і мої побажання щодо вдосконалення команди, аби зробити її сильнішою. Ми докладаємо всіх зусиль стосовно цього питання. І ми, звісно, долучаємо молодих та перспективних гравців, які мають необхідні якості, але й також потребують часу, щоб досягти рівня більш досвідчених футболістів та більше впливати на гру. Це цілком нормально для нашої ситуації.

І зараз у нас Кевін на позиції вінгера, Марлон – півзахисник: вони обидва з Бразилії, молоді гравці, 20 та 21 рік, мають великий потенціал. З Кевіном ми працюємо вже три тижні, і він показує значний потенціал. Як і кожному молодому футболісту, а особливо з іншої частини світу, йому потрібний час, щоб адаптуватися до культури, до ситуації, методу тренувань, інтенсивності тренувань та стилю гри. І ми, звісно, дамо йому цей час, при цьому він буде вдосконалюватися та допомагати нам своїм особливим стилем гри.

На жаль, з Марлоном у нас ще не було змоги зустрітися – побачимося завтра. Він травмувався під час останньої гри за національну збірну, тому завтра його в складі не буде, на жаль. Тож, так, я задоволений нашими діями, бо, дозвольте сказати, що ніколи не буває все ідеально, але я дуже добре розумію ситуацію, у якій ми зараз є, і я радію всьому, що ми отримуємо та що я отримую як тренер. І це моє завдання – вивести цих хлопців на певний рівень, що я і збираюся зробити», — заявив фахівець.

antonio

Recent Posts

Віттоцці перемогла в шоу-гонці City Biathlon-2024, Джима не стартувала

Італійська біатлоністка Ліза Віттоцці здобула перемогу в шоу-гонці City Biathlon-2024 у німецькому Дрездені. Віттоцці показала…

11 часов ago

У Норвегії відмовилися проводити етап Кубка IBU

Норвезьке місто Шушен відмовилося від етапу Кубка IBU з біатлону, який мав відбутися з 4…

12 часов ago

Косенко прокоментував розгромну поразку України на ЧС-2024 з футзалу

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився думками щодо поразки в матчі групового…

13 часов ago

Збірна України розгромно поступилася Аргентині на старті чемпіонату світу з футзалу

Збірна України з футзалу зазнала розгромної поразки в стартовому матчі чемпіонату світу проти Аргентини. В…

23 часа ago

Довбик забив дебютний гол за Рому (відео)

Нападник національної збірної України Артем Довбик відзначився своїм першим голом у складі римської «Роми». Матч…

1 день ago

Збірна Німеччини з біатлону через 10 років отримає «золото» Олімпіади, яке належало Росії

Збірна Німеччини з біатлону через десять років отримає «золото» в чоловічій естафеті на Олімпійських іграх-2014.…

2 дня ago