Новини

Тренер назвав терміни відновлення Ф’юрі від травми

Британський тренер Домінік Інгл висловився стосовно термінів відновлення чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі від нещодавньої травми.

Минулого тижня стало офіційно відомо про те, що бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Усиком (21-0, 14 KO) і Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) перенесено на 18 травня. Причиною цьому стало розсічення, якого зазнав «Циганський король» під час спарингу.

Напередодні Інгл розповів, скільки часу може знадобитися на те, щоб розсічення загоїлося.

«Якщо Тайсон продовжить свої тренування – це буде для нього корисно. По мінімуму, думаю, що йому потрібно 2 тижні, щоб воно закрилося і 2 тижні, щоб воно загоїлося як належить. У цей час він не може спарингувати. Скажімо, 4 тижні.

Потім, скажімо, він спарингуватиме 4 тижні. Це 8 тижнів. Але він не робитиме 4 тижні тренувань, 4 тижні спарингів, а потім бій. Реалістичніше – він не повинен виходити в ринг протягом наступних 12 тижнів.

Я б сказав, що це рання дата, в яку він може повернутися в ринг. Якщо Тайсон вийде раніше і отримає розтин, як у бою з Валліном – це миттєве невигідне становище. Має бути мінімум 12 тижнів», — заявив фахівець.

antonio

Recent Posts

Де Дзербі пояснив, чому йде з Брайтона

Головний тренер Роберто де Дзербі прокоментував своє рішення піти з Брайтона після завершення цього сезону.…

9 минут ago

Пеп Гвардіола: Я залишаюсь в Манчестер Сіті на наступний сезон

Пеп Гвардіола наполягає на тому, що він продовжить керувати Манчестер Сіті в наступному сезоні, навіть якщо команда виграє…

32 минуты ago

Берінчик став чемпіоном світу WBO в легкій вазі

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик став чемпіоном світу за версією WBO. Вранці неділі Берінчик…

1 час ago

Бущан прокоментував досягнення 150 зіграних матчів за Динамо

Воротар київського "Динамо" Георгій Бущан висловився щодо досягнення позначки в 150 зіграних матчів за команду.…

2 часа ago

Шовковський висловився про нещодавні травми гравців Динамо

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський розповів про нещодавні ушкодження гравців команди. Під час матчу…

2 часа ago

Трубін підбив підсумки першого сезону в Бенфіці

Воротар лісабонської "Бенфіки" Анатолій Трубін поділився враженнями від свого першого сезону в клубі. Напередодні добіг…

3 часа ago