Новини

Черговий зірковий футболіст спокусився на гроші у Саудівській Аравії

Протягом останнього часу стався справжній футбольний бум у Саудівській Аравії. Країна з Перської затоки робить усе, щоб підняти національний інтерес до найпопулярнішого виду спорту.

Завдяки цьому керівництво Саудівської Аравії хоче провести на високому рівні Чемпіонат світу-2034. Він має стати чудовою візитівкою країни на майбутні десятиріччя.

Нова зірка на Близькому Сході

У місцевому чемпіонаті виступають уже десятки зіркових футболістів, зокрема – Кріштіану Роналду, Карім Бензема, Садіо Мане, Н’голо Канте, і цей список можна продовжувати. До них додалося ще одне гучне ім’я – Іван Ракітіч.

Хорватський півзахисник є легендою іспанської Ла Ліги. Він зіграв 323 матчі за «Севілью» та 310 за «Барселону», з якими в сумі здобув 15 титулів.

Саме з першого клубу футболіст і переходить у Саудівську Аравію. Він доєднається до клубу «Аль-Шабаб», який посідає 11-те місце в чемпіонаті. Умови переходу наразі не оголошуються.

«Дякуємо за те, що робив нас такими щасливими, бажаємо успіхів на твоєму шляху, Севілья завжди буде твоїм домом. Щиро дякуємо за все», – йдеться у повідомленні «Севільї».

Зазначимо, що новим одноклубником хорвата стане колишня зірка «Атлетіко» Яннік Карраско. Він грає у Саудівській Аравії з вересня 2023 року.

antonio

Recent Posts

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

6 часов ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

15 часов ago

Мілевський із другом дізналися про договірний матч і зірвали великий куш на ставках

Колишній футболіст київського «Динамо» і національної збірної України Артем Мілевський і його товариш Сергій Третьяк…

1 день ago

Йоханнес Бьо не зміг перемогти в шоу-гонці City Biathlon-2024

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо став…

2 дня ago

Костюк не втратила позицій в рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції в новому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

2 дня ago

Віттоцці перемогла в шоу-гонці City Biathlon-2024, Джима не стартувала

Італійська біатлоністка Ліза Віттоцці здобула перемогу в шоу-гонці City Biathlon-2024 у німецькому Дрездені. Віттоцці показала…

3 дня ago