Відомий український тренер Олег Федорчук прокоментував перехід півзахисника Дениса Гармаша до харківського «Металіста 1925».

На початку тижня «Металіст 1925» оголосив про підписання Гармаша. Контракт із ексгравцем «Динамо» розраховано на 1,5 роки.

Згодом Федорчук розповів про свої враження від гучного трансферу.

«Футболіста до 25 років ще можна навчити грати на новій позиції, але пізніше вже важко. До того ж, Гармаш в останні 3-4 роки мало грав. Думаю, у «Металісті 1925» він гратиме на своїй стандартній позиції – атакувальний півзахисник або хибна «дев’ятка». Денис може вирішити момент, технічних навичок у нього достатньо, але всі ми знаємо його рівень дисципліни, тому мені складно уявити, що він зміниться.

Не хочу порівнювати, але перехід Гармаша в «Металіст 1925» – це з розряду трансферів Мілевського в «Минай» і Селезньова в «Колос». Моя думка, що футболісти у віці, які можуть порушити режим, і в них немає мотивації, не повинні мати переваги перед молоддю. Як ми побачили, уже за три місяці «Колос» і «Минай» відрахували Селезньова і Мілевського», — заявив експерт в інтерв’ю сайту Sport-express.ua.