Новини

Клуб УПЛ скасовує спаринги з командами, які грали проти росіян

Одеський «Чорноморець» вирішив не проводити контрольний матч проти північномакедонського клубу «Струга».

Про це напередодні повідомила пресслужба одеситів. Причиною такого рішення став той факт, що «Струга» провела спаринг із російським клубом.

Також «Чорноморець» наголосив на тому, що може скасувати контрольну гру проти узбецької команди «Андіжан», яка 1 лютого планує матч проти представника РФ.

«Одеський клуб запланував 9 спарингів під час зборів тривалістю в один місяць. Зазначимо, що тренерському штабу бажано мати сформований розклад матчів напередодні відправлення на збори. Пошук команд і організація матчів — справа не кількох годин. І навіть днів.

З більшістю спаринг-партнерів угоди про проведення матчів складалися, коли в них не було узгоджених дат поєдинків з іншими клубами. Та обставина, що деякі наші суперники погодилися проводити матчі з командами, що представляють країну-агресора, нехай буде на їх совісті.

Чи може клуб відмовитися від товариського матчу з суперником, який запланував собі під часу збору матчі з умовними «Хімками», «Крилами Рад» чи «Орєнбургом»? Може, тому що деякі речі важливіші за тренувальний процес. І навіть за сам футбол.

Отже, ФК «Чорноморець» повідомляє про скасування гри з лідером чемпіонату Північної Македонії ФК «Струга», що мала відбутися 29 січня. «Струга» вже «засвітилися» під час цих зборів матчем проти російської команди.

4 лютого «Чорноморець» має грати спаринг проти узбецької команди «Андіжан». 1 лютого «Андіжан» планує грати товариський матч з клубом з Московії. Якщо ця інформація підтвердиться, то матч «Чорноморець» — «ндіжан» буде скасовано. Слідкуйте за новинами», — йдеться в заяві.

antonio

Recent Posts

Усик зізнався, чому підписав контракт з Поліссям

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр…

7 часов ago

Людмила Кіченок присвятила перемогу на US Open українцям

Українська тенісистка Людмила Кіченок прокоментувала перемогу у фіналі жіночого парного розряду US Open-2024. В п'ятницю…

15 часов ago

Крулько висловився про індивідуальну роботу Підручного з Санітрою

Очільник Федерації біатлону України Іван Крулько висловився про присутність екс-головного тренера чоловічої команду Юрая Санітри…

16 часов ago

Паралімпіада-2024: медальний залік після дев’ятого дня змагань

Відомо, як виглядає медальний залік літньої Паралімпіади-2024 у Парижі після дев'ятого змагального дня. Паралімпіада-2024 в…

18 часов ago

Українська спортсменка зробила різку заяву про росіян та білорусів на Паралімпіаді

Українська бігунка Людмила Даниліна виграла срібну медаль в бігу на 1500 метрів на Паралімпійських іграх в Парижі.…

20 часов ago

Людмила Кіченок стала чемпіонкою US Open у парному розряді

Українська тенісистка Людмила Кіченок стала переможницею US Open-2024 у жіночому парному розряді. В пʼятницю ввечері…

1 день ago