Новини

Український футбольний клуб не випустили з України

Керівництво львівського футбольного клубу «Карпати» зіштовхнулося із неприємною ситуацією. Делегація команди не змогла залишити Україну.

Львівські «Карпати» будуть змушені готуватися до другої частини цього сезону в Україні. Футболістам клубу не дозволили перетнути державний кордон і вирушити на закордонний зимовий збір.

Деталі інциденту

Команда Мирона Маркевича посідає перше місце у турнірній таблиці Першої ліги за підсумками половини сезону. «Карпати» випереджають «Інгулець» на три бали. Львів’яни мають намір повернутися до еліти українського футболу.

Проте статус команди Першої ліги завадив футболістам «Карпат» вирушити на закордонний збір. Профільне міністерство відмовило футбольному клубу у виїзді на міжнародний турнір до Іспанії. Львів’янам заявили, що перетинати кордон можуть лише представники української Прем’єр-ліги.

Характерно, що головний тренер команди Мирон Маркевич та його помічник Володимир Єзерський у цей час перебувають саме за кордоном, де виступають на турнірі ветеранів у Норвегії. А «Карпати» проведуть зимовий збір на базі. Вони вже визначили список суперників у товариських матчах.

sportnews

Recent Posts

Усику перед боєм з Ф’юрі приписали майже 5 кіло зайвої ваги

Під час зважування перед боєм Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі українському боксеру помилково приписали зайвих…

21 минута ago

Почеттіно попередив про серйозність травми Мудрика

У лондонському «Челсі» опублікували нові подробиці щодо стану здоров’я Михайла Мудрика. Українець отримав небезпечну травму…

1 час ago

Вагу Усика неправильно назвали під час зважування

Вагу Олександра Усика за підсумками офіційного зважування перед боєм проти Тайсона Ф'юрі було названо неправильно.…

2 часа ago

Степаненко прокоментував здобуття Шахтарем золотого дублю

Півзахисник та капітан донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився думками щодо здобуття командою золотого дублю. За…

2 часа ago

Бій століття: Анонс поєдинку Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі

Після років суперечок, образ та переносів цей день настав - у суботу, 18 травня, Олександр…

3 часа ago

Попов розповів, на що очікувати від збірної України на Євро-2024

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов поділився очікуваннями від виступів національної збірної України у фінальній…

3 часа ago