Новини

У родині легендарного футболіста сталася трагічна подія

Син знаменитого ексфутболіста збірної Англії, володаря «Золотого м’яча» Майкла Оуена, на стайнях якого сталася людська трагедія, 17-річний Джеймс практично осліп, повідомляє BBC.

У Оуена-молодшого, коли йому було 8 років, діагностували хворобу Штаргардта — це патологія сітківки ока. Тепер хлопець майже нічого не бачить, а ліки від цього захворювання, яке передається спадково, лікарі ще не вигадали.

«Я запам’ятовую, якого кольору светр мого батька, тому коли ми виходимо з дому, то я впізнаю його саме за кольором светра, обличчя та інші деталі я вже не бачу», — розповів про свій стан Джейс Оуен.

«Якби я міг віддати йому свої очі, я зробив би це. Я б віддав усі гроші, які я маю, щоб Джеймс знову бачив», — зізнався 44-річний Майкл Оуен.

Нагадаємо, що ексфорвард Майкл Оуен — вихованець «Ліверпуля», за який виступав з 1996 по 2004 рік. У складі мерсисайдців він виграв Кубок Англії (2001 рік), Кубок англійської ліги (2001, 2002) Кубок УЄФА (2001) та Суперкубок УЄФА (2001).

Крім того, Оуен виступав за «Реал», «Ньюкасл» та «Манчестер Юнайтед», у складі якого єдиний раз став чемпіоном Англії в сезоні-2010/2011, а ще «Сток Сіті». У складі збірної Англії нападник провів 89 матчів, у яких забив 40 м’ячів. 2001 року форвард став володарем «Золотого м’яча».

У шлюбі з подругою дитинства Луїзою Бонсалл футболіст виховує чотирьох дітей — 20-річну Джемму, 17-річного Джеймса, 16-річну Емілі та 13-річну Джесіку.

sportnews

Recent Posts

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку РФ на Олімпіаді

Журналістам із Росії заборонили використовувати символіку їхньої країни на літніх Олімпійських іграх 2024 року в…

39 минут ago

У Ф’юрі назвали головну перевагу перед боєм з Усиком

Батько Тайсона Ф'юрі прокоментував підготовку свого сина до бою проти Олександра Усика. Британський боксер налаштовується на…

1 час ago

Чісора повідомив новину про Ф’юрі: Усик має цим скористатися

Британський боксер суперважкої ваги Дерек Чісора розповів, що розсічення Тайсона Ф’юрі не встигло загоїтися належним…

2 часа ago

Лунін сказав Анчелотті, як відреагує на вихід Куртуа у фіналі ЛЧ

Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін може пропустити фінал Ліги чемпіонів проти дортмундської Борусії. Іспанські…

2 часа ago

Андрій Шевченко досяг домовленності з Румунією та Норвегією

Президент УАФ Андрій Шевченко на конгресі ФІФА в Бангкоку зміцнював стосунки з іншими футбольними асоціаціми.…

3 часа ago

Не тільки Судаков. Тоттенгем хоче купити зірку збірної України за £34 млн

26-річний український форвард «Жирони» Артем Довбик зацікавив низку іменитих клубів, які спробують його підписати у наступне трансферне…

3 часа ago