Новини

У Славії прокоментували скасування спарингу зі скандальним Слованом


Голова ради директорів празької «Славії» Ярослав Тврдік висловився щодо скасування спарингу з братиславським «Слованом».

Напередодні «Слован» під час своїх зимових зборів провів контрольний матч проти московського «Динамо».

У відповідь на такі дії «Слована» «Славія» оголосила про скасування спарингу зі словацькою командою. Згодом Тврдік пояснив позицію клубу.

«Якщо йдеться про вторгнення Росії в Україну, то позиції «Славії» чіткі вже два роки. Ми бачимо жахи війни наживо.

Ми були одними з перших клубів, які відкрито підтримали Україну. Ми все ще стоїмо на її боці. У готелі «Славія» ми розмістили понад сотню українських біженців, я сам усиновив українського сироту, який є частиною нашої молодіжної академії.  У нас є два українські футболісти, дружина нашого колишнього першого помічника тренера з України.

Наш клуб і вболівальники чітко знають, на чиєму вони боці. Зараз йдеться не про дебати про зв’язок футболу з політикою, а про чіткі цінності. І якщо це війна, ми не можемо бути байдужими.

Мабуть, ми поділяємо іншу думку щодо війни в Україні, ніж керівництво «Слована». Прочитав заяву власника клубу Івана Кмотрика. Пізніше я зафіксував, що «Слован» справді грає проти московського «Динамо».

Я дав трохи часу, я не люблю приймати серйозні рішення на основі неповної інформації, теоретично це може бути непорозуміння, все-таки інформація про матч з «Динамо надійшла від помічника тренера «Слована». Але коли ми побачили, що «Динамо» транслювало матч зі «Слованом» у прямому ефірі, обговорювати було нічого. У поєднанні із заявами Кмотрика та тим фактом, що гра дійсно була зіграна, це було просте рішення, про яке ми згодом повідомили братиславський клуб у письмовій форм», — цитує Тврдіка Tribuna.com із посиланням на портал Mynitra.

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

14 минут ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

7 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

16 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

18 часов ago