Новини

Зірковий футболіст подав до суду на відомого політика, який порівняв його з терористами

Не минуло й тижня після звернення Каріма Бензема до суду з приводу висловлювань Міністра внутрішніх справ Франції Жеральда Дарманена, як представники французького форварда подали новий позов про наклеп.

Цього разу відповідачем Бензема буде відомий оглядач, письменник, політик і учасник президентських виборів у Франції-2022 Ерік Земмур. Якщо позов Бензема в суді буде задоволений, Земмуру світить рік у в’язниці та штраф у 45000 євро, пише RMC Sport.

Форвард «Аль-Іттіхад» подав скаргу щодо слів Земмура в передачі Télématin на телеканалі France 2 у випуску від 19 жовтня. Очільник крайньо-правої партії Reconquête провів зв’язок між Бензема і терористами, які вбили французьких викладачів Домініка Бернара і Самюеля Паті.

«Усе, що я знаю – він мусульманин, який хоче запровадити шаріат, шаріат веде до джихаду, а джихад – до вбивств Домініка Бернара і Самюеля Паті».

Земмур додав, що Бензема став гравцем збірної Франції «випадково», і що його цікавили тільки «гроші та спортивні результати». «У серці він не француз, він не любить Францію і ніколи її не любив», – підсумував Земмур.

Бензема відкинув усі вищевказані звинувачення.

sportnews

Recent Posts

Усик зізнався, чому підписав контракт з Поліссям

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр…

6 часов ago

Людмила Кіченок присвятила перемогу на US Open українцям

Українська тенісистка Людмила Кіченок прокоментувала перемогу у фіналі жіночого парного розряду US Open-2024. В п'ятницю…

14 часов ago

Крулько висловився про індивідуальну роботу Підручного з Санітрою

Очільник Федерації біатлону України Іван Крулько висловився про присутність екс-головного тренера чоловічої команду Юрая Санітри…

15 часов ago

Паралімпіада-2024: медальний залік після дев’ятого дня змагань

Відомо, як виглядає медальний залік літньої Паралімпіади-2024 у Парижі після дев'ятого змагального дня. Паралімпіада-2024 в…

17 часов ago

Українська спортсменка зробила різку заяву про росіян та білорусів на Паралімпіаді

Українська бігунка Людмила Даниліна виграла срібну медаль в бігу на 1500 метрів на Паралімпійських іграх в Парижі.…

19 часов ago

Людмила Кіченок стала чемпіонкою US Open у парному розряді

Українська тенісистка Людмила Кіченок стала переможницею US Open-2024 у жіночому парному розряді. В пʼятницю ввечері…

1 день ago