Головний тренер «Жирони» Мічел поділився думками стосовно повернення Віктора Циганкова до стартового складу команди.

В матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти «Райо Вальєкано» (3:1) Циганков уперше з’явився в стартовому складі «Жирони» після свого ушкодження. Українець провів на футбольному полі 60 хвилин та отримав від порталу Sofascore оцінку 7,6 балів.

Після матчу Мічел зізнався, що був радий тому, що Циганков знову грає в старті «Жирони».

«Три голи за перші півгодини матчу дали нам душевний спокій. Наша гра вийшла дуже і дуже сильною. Проте «Райо» мав шанси забити як мінімум ще один раз, і рахунок 3:2 дуже сильно змінив би хід гри. Ми провели дуже цікаву гру в перші півгодини з погляду можливості чинити великий тиск на суперника на його половині поля. Це важливо після матчу, в якому ми не змогли цього зробити – проти «Альмерії».

Якобішвілі дебютував, він чудово грає і в атаці, і у захисті. Радий, що Еррера та Циганков знову повернулися до стартового складу. Помилка Джона Соліса, яка призвела до гола? Його гра все одно була гарною. Порту був чудовим, два асисти, відмінні менталітет і ставлення. Мартінес та Хуанпе? Їхні заміни у перерві були вимушеними через дискомфорт. У четвер вони пройдуть медичні тести», — наводить слова фахівця Marca.