Новини

Керівник однієї з регіональних асоціацій футболу прокоментував зустріч із Шевченком

Голова Івано-Франківської Асоціації футболу Тарас Клим поділився враженнями від нещодавньої зустрічі з Андрієм Шевченком.

Напередодні Шевченко, який є єдиним кандидатом на прийдешніх виборах президента УАФ, провів у Львові зустріч із головами 8 обласних асоціацій.

Згодом Клим, який також був учасником зустрічі, висловився про захід.

«Я не буду тут розказувати задоволений, не задоволений… Почнемо з того – яка мета? Я думаю, що мета цієї зустрічі, щоб Андрій Миколайович познайомився з керівниками регіональних федерацій, щоб вивчив ситуацію, що в нас є, які проблеми, і, напевно, з якою програмою він буде йти на вибори.

Кандидат один, але програма у нього має бути. Я сподіваюся, що усі ці питання, які підіймалися, він використає для формування своєї програми. Ми, керівники регіонів, намагалися донести ці проблеми, які виникли за багато років, до відома. Якихось конкретних відповідей ми не почули. Але я думаю, що це тільки перша зустріч.

Є така надія в нас, що він почує наших колег з інших регіонів, і всі наші пропозиції, можливо, увійдуть його програму. Наприклад, від Івано-Франківська ми їх навіть у письмовому вигляді передали для користування. В чому наші пропозиції? Дуже прості – ми тут займаємося масовим футболом, і питання вдосконалення організації масового футболу на місцях, дитячий футбол, управління федерацією, стратегічні питання саме в цьому напрямку. Ми ж для чого проводимо вибори? Ми хочемо змін. Хочемо вдосконалення нашої роботи.

І було б добре знати, хто буде в його команді, бо ви ж розумієте, що це важливе питання», — заявив Клим сайту Tribuna.com.

 

antonio

Recent Posts

Усик зізнався, чому підписав контракт з Поліссям

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр…

7 часов ago

Людмила Кіченок присвятила перемогу на US Open українцям

Українська тенісистка Людмила Кіченок прокоментувала перемогу у фіналі жіночого парного розряду US Open-2024. В п'ятницю…

15 часов ago

Крулько висловився про індивідуальну роботу Підручного з Санітрою

Очільник Федерації біатлону України Іван Крулько висловився про присутність екс-головного тренера чоловічої команду Юрая Санітри…

15 часов ago

Паралімпіада-2024: медальний залік після дев’ятого дня змагань

Відомо, як виглядає медальний залік літньої Паралімпіади-2024 у Парижі після дев'ятого змагального дня. Паралімпіада-2024 в…

18 часов ago

Українська спортсменка зробила різку заяву про росіян та білорусів на Паралімпіаді

Українська бігунка Людмила Даниліна виграла срібну медаль в бігу на 1500 метрів на Паралімпійських іграх в Парижі.…

20 часов ago

Людмила Кіченок стала чемпіонкою US Open у парному розряді

Українська тенісистка Людмила Кіченок стала переможницею US Open-2024 у жіночому парному розряді. В пʼятницю ввечері…

1 день ago