Пресаташе національної збірної України та голова Асоціації спортивних журналістів України Олександр Гливинський поділився думками щодо роботи Сергія Реброва на посаді головного тренера команди.

Ребров очолив збірну України на початку літа 2023 року. На чолі збірної він провів 8 матчів (4 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка).

Напередодні Гливинський поділився своїми думками стосовно Реброва.

«Він справляє враження людини дуже сконцентрованої й великого професіонала. Це – тренер сучасної формації та сучасних підходів.

Сергій завжди серйозний і рідко усміхається. Багато працює з футболістами й приділяє багато часу тактичним моментам, постійно працюючи зі своїми асистентами.  Під час тренувань Ребров керує процесом, постійно в русі, підказує гравцям та вимагає виконання того, що заплановано. Відповідно й гра при Реброві змінилася.

Йому, як мені здається, вдається оптимально використовувати тих гравців, які є в його розпорядженні, та вносити корективи, якщо це потрібно. Дуже сподіваюся, що всі будуть у порядку, ми таки подолаємо плей-оф й поїдемо до Німеччини», — заявив Гливинський в інтерв’ю «Україна-Центр».