Новини

Екстренер Джошуа дав прогноз на його третій бій проти Усика

Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія поділився думками щодо потенційного поєдинку між британцем та Олександром Усиком.

У 2021 та 2022 роках Джошуа (27-3, 24 KO) та Усик (21-0, 14 KO) провели між собою два поєдинки. Українець здобув перемогу в обох боях завдяки рішенню суддів.

Тим не менш, Гарсія вважає, що в гіпотетичному третьому двобої саме Джошуа здобув би перемогу.

«Джошуа показав неймовірний виступ, тим паче проти міцного хлопця. Він добре виступив. Головне – це його активність. Джошуа виглядав дуже впевненим. Раніше він боявся дати волю рукам, але завдяки активності виступив добре.

Я завжди казав, що Джошуа – один із найталановитіших бійців у суперважкому дивізіоні після Усика, оскільки Усик переміг його двічі, і він дуже талановитий. Але я вважаю Джошуа другим серед найталановитіших суперважковаговиків. У нього дуже багато потенціалу, він дуже великий і швидкий. Але йому була необхідна ця впевненість.

Я думаю, що останній бій показав Джошуа, що це його місце. Нехай він і програв Усику, але Ентоні повинен думати, що він найкращий. Судячи з того, як бився Джошуа, я не здивуюся, якщо він переможе Усика в третьому бою», — цитує фахівця Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «Boxing Social».

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

34 минуты ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

7 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

16 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

17 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

18 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

19 часов ago