Головний тренер львівського «Руху» Віталій Пономарьов поділився думками щодо результатів команди в першій частині сезону.

Осіння частина сезону 2023/24 виявилася вдалою для «Руху». Львівська команда пішла на зимову перерву на 6-му місці в турнірній таблиці УПЛ із 26 очками. Також в один момент «Рух» лідирував у чемпіонаті.

Напередодні Пономарьов висловився щодо успіхів команди восени.

«Гадаю, що все це завдяки хорошій літній підготовці. У всіх стартових матчах у другому таймі ми перегравали суперників саме за її рахунок. В цих часових відрізках виглядали досить потужно і перемагали. Тож успіхи у згаданих матчах пов’язую саме з підготовкою.

А от далі, звичайно, нам було складніше. На мою думку, у першу чергу, для проходження більш менш стабільно усієї дистанції не вистачило досвіду та майстерності (а майстерність також приходить з досвідом). Та я впевнений, що у цієї команди все ще попереду, і враховуючи потенціал кожного з її футболістів, їй є куди прогресувати.

Переконаний, що з часом вона боротиметься за значно вищі, і навіть за призові місця в чемпіонаті України», — заявив Пономарьов в інтерв’ю сайту UA-Футбол.