Головний тренер ковалівського «Колоса» Ярослав Вишняк поділився думками щодо повернення до команди півзахисника Андрія Тотовицького.

Тотовицький перейшов до «Колоса» з «Шахтаря» на правах оренди на початку цього сезону. Варто зазначити, що за рік до того «Шахтар» придбав Тотовицького в «Колоса» за 500 тисяч євро.

Напередодні Вишняк розкрив свою точку зору щодо повернення Тотовицького.

«Це дивний трансфер, як іноді кажуть. Навіщо? Я вважаю, що Андрій кваліфікований гравець, який може посилити гру команди. Але чи хоче він цього?.

Наскільки я його розумію, то мені здається, що він ще хоче пограти у футбол. Чи готовий він до того, що треба багато працювати, щоб повернутися у футбол? Чи вистачить у нього характеру, щоб повернутися? Віри в те, що його найкращі ігри попереду, а не позаду?.

Багато гравців, які кваліфіковані, які вже пограли у футбол думають: «Що мені ці єврокубки з «Колосом»? Чому я повинен за них викладатися, витрачати своє здоров’я?». Тому велике питання, чи готові такі гравці викладатися як раніше…» — цитує Вишняка FanDay.net із посиланням на YouTube-канал «Колоса».