Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич поділився думками щодо весняної частини сезону в УПЛ.

«Шахтар» пішов на зимову перерву в УПЛ на 4-му місці в турнірній таблиці чемпіонату з 31 очком в активі. Тим не менш, у «гірників» є дві гри в запасі.

На думку Пушича, навесні в УПЛ буде запекла боротьба за золоті медалі.

«Ми вже зараз знаходимося в лідируючій частині таблиці, хоча й ділимо це положення з іншими командами. Дуже жорстка конкуренція. Можливо, саме для «Шахтаря» вона ще складніша, адже ми виступаємо у єврокубках, тому мусимо багато часу витрачати на переїзди і тренування, віддавати багато енергії.

Також відчувається значна різниця в атмосфері на стадіонах у різних турнірах, тому доводиться справлятися з цим психологічним аспектом. Це непросто, але ми продовжуємо змагатися і вже показали, що можемо домінувати й перемагати.

Та ми побачили, що це досить складний чемпіонат, де чимало команд віддають перевагу грі в обороні, – непросто діяти проти таких суперників. Але, як я вже казав, ми показали, що здатні конкурувати, що є кандидатами на боротьбу за чемпіонство. Ми не одні такі, є ще кілька команд. На нас чекає цікава друга частина сезону», — заявив Пушич в інтерв’ю пресслужбі «Шахтаря».