Новини

Пушич оцінив свою роботу на посаді головного тренера Шахтаря

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич поділився думками щодо своєї роботи на чолі команди.

Пушич очолив «Шахтар» наприкінці жовтня. В 10 матчах із ним на чолі «гірники» здобули 6 перемог, зіграли 1 разу внічию та зазнали 3 поразок.

Напередодні фахівець підбив підсумки перших місяців роботи з чинним чемпіоном України.

«По-перше, ви сказали «два місяці», а відчуття таке, наче минуло значно більше часу, тому що це був надто бурхливий період. Я прийшов за день до поєдинку з «Барселоною». Ми зіграли багато матчів, провели разом чимало часу в дорозі, тому все відчувається довше.

Важливим моментом було те, що команда й усі працівники клубу зустріли мене дуже тепло і зробили так, щоб я почувався добре. Одразу відчувався певний зв’язок, була гарна енергетика. Це важливі основи для подальшого розвитку й співпраці. Також важливо, що команда прийняла мою футбольну філософію з усіма її деталями, адже я дуже сумлінно працював і намагався побудувати необхідний зв’язок, тож було надзвичайно приємно це бачити і відчувати.

Мої гравці відмінно провели перший етап. Те, як ми граємо, дуже важливо, як і результати та цілі, яких ми досягли впродовж цих двох місяців. Що ж до чемпіонату, так, маємо один програш та одну нічию, але було важливо залишатися на верхніх позиціях таблиці, а ми – саме там. Якщо виграємо дві перенесені гри, опинимося на першому місці.

У єврокубках ми провели історичний матч з «Барселоною». Варто відзначити першу гру також, але особливої уваги заслуговує наш переможний поєдинок. Завдяки цьому виграшу ми продовжимо європейську кампанію після зимової паузи. Щодо особливих моментів, то для мене це те, як ми працюємо разом з командою й усіма в клубі. Коли панує гарна атмосфера, тоді є досягнення», — заявив Пушич в інтерв’ю клубному веб-сайту.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

6 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

8 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

15 часов ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

18 часов ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

1 день ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

2 дня ago