Лідер чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний поділився думками щодо своїх виступів у поточному сезоні Кубка світу.

Сезон 2023/24 Кубка світу розпочався для Підручного на етапі у Гохфільцені. В нього було 4 фініші в топ-30, а також він узяв участь в чоловічій естафеті в Гохфільцені, яку чоловіча збірна завершила на 5-й сходинці.

Тим не менш, Підручний зізнався, що він не до кінця задоволений своїми виступами.

«Не до кінця задоволений тим, як склалися мої виступи на двох етапах Кубка світу. Не все склалося зі стрільбою. Є проблеми, бо практично чистої стрільби не було. Саме це завадило поборотися за вищі результати. Загалом, у фізичному плані я задоволений, адже очікував гіршого після такої травми та пропуску близько двох місяців тренувань. Думаю, що у відносно хорошій формі на цей момент і фізично більше задоволений.

Результати досить непогані, за винятком спринту в Гохфільцені, де я був аж 52-м. Але на наступний день дуже добре вдалася гонка переслідування. У інших гонках поруч із 20-м місцем крутився, тому, думаю, наразі це нормальний, об’єктивний результат, з огляду на проблеми, які у мене були зі здоров’ям», — заявив Підручний «Суспільному Спорт».