Новини

Такого ще не було: в Англії вражені вчинком Мудрика

Вінгер Челсі Михайло Мудрика став героєм протистояння із Ньюкаслом (1:1, 4:2, по пен.) в 1/4 фіналу Кубка ліги. Українець, вийшовши на заміну, зрівняв рахунок у компенсований час, а потім ще й реалізував пенальті серії.

Свій гол Мудрик забив після грубої помилки захисника Ньюкасала Кірана Тріпп’єра. Велику повагу викликав вчинок українця, який після матчу опублікував сторіс зі словами підтримки у бік суперника.

«Кіран, просто хочу сказати тобі: залишайся сильним. Лайно іноді трапляється, але я вважаю, що ти сильний футболіст, що б не трапилося».

Гол Мудрика:

або

Нападник Вест Гема Майкл Антоніо та форвард Ньюкасла Каллум Вілсон у подкасті The Players Channel на YouTube-каналі BBC Sport не пройшли повз даної ситуації та прокоментували її.

Антоніо зазначив, що протягом своєї кар’єри не бачив нічого подібного.

«Тріпп’єр припустився помилки, яка призвела до гола, і Мудрик опублікував допис, в якому написав: «Це футбол, таке трапляється з усіма, але це частина гри, не падай духом». Ви говорили з Кіраном про це? Це дуже важливо! Я не думаю, що таке коли-небудь траплялося у футболі. Це щось свіже і нове».

Вілсон також заявив, що поведінка Мудрика його приємно здивувала.

«Я не чув такого від суперника. Ви можете отримати такі слова від товариша або друга, але від суперника та людини, яка від цього виграла, це справді повага. Думаю, що це був фейр-плей від нього. Це був хороший крок, він не був зобов’язаний цього робити, адже вони виграли гру. Однак це фантастично».

sportnews

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

11 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

13 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

19 часов ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

23 часа ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

1 день ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

2 дня ago