Новини

Легенда Шахтаря оцінив перспективи Шевченка на посаді президента УАФ

Колишній захисник донецького «Шахтаря» Олександр Сопко поділився думками щодо перспектив Андрія Шевченка на посаді президента УАФ.

Нещодавно Шевченка було висунуто кандидатом на прийдешні вибори президента УАФ. Станом на зараз, він є єдиним претендентом на цю посаду.

Напередодні Сопко висловився стосовно того, якою буде діяльність Шевченка на посаді очільника українського футболу.

«Будь-яка людина розвивається, і якщо починати згадувати, то в кожного можна згадати все, що завгодно, включно з двійками за поведінку в третьому класі. Людина все одно зростає, вона на виду, крутиться у футбольних колах. Їй потрібен хороший юрист, хороший, умовно кажучи, бухгалтер. Ну і люди, які розуміють процеси і футболу, і бізнесу, і спорту загалом.

Потрібна правильно підібрана команда, а також чітке розуміння поставлених завдань, від чого ви хочете відштовхуватися — від дитячого футболу, реформи проведення різних чемпіонатів, створення незалежного телебачення тощо.

Якщо Шевченко зуміє зібрати навколо себе нових людей, які, до того ж, будуть професіоналами у своїй справі, тоді можна буде послухати його програму і розуміти, що це принесе, абстрагуватися від невдалого політичного досвіду та інших провалів.

Коли він зі збірною досягав тих чи інших результатів, усі ним захоплювалися і ніхто не згадував, де і як він спотикався. Навпаки, тільки й чути було: «Ну ось, нарешті, у нас з’явився тренер». І самі футболісти повірили в те, що можна не тільки, що називається, в окопах сидіти, а й самим грати у футбол, отримуючи від цього задоволення. Певну ментальну революцію він у команді провів. І неважливо, сам, чи зі своїми італійськими асистентами — це була команда», — заявив Сопко в інтерв’ю сайту FootBoom.

antonio

Recent Posts

Усик зізнався, чому підписав контракт з Поліссям

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр…

8 часов ago

Людмила Кіченок присвятила перемогу на US Open українцям

Українська тенісистка Людмила Кіченок прокоментувала перемогу у фіналі жіночого парного розряду US Open-2024. В п'ятницю…

16 часов ago

Крулько висловився про індивідуальну роботу Підручного з Санітрою

Очільник Федерації біатлону України Іван Крулько висловився про присутність екс-головного тренера чоловічої команду Юрая Санітри…

17 часов ago

Паралімпіада-2024: медальний залік після дев’ятого дня змагань

Відомо, як виглядає медальний залік літньої Паралімпіади-2024 у Парижі після дев'ятого змагального дня. Паралімпіада-2024 в…

19 часов ago

Українська спортсменка зробила різку заяву про росіян та білорусів на Паралімпіаді

Українська бігунка Людмила Даниліна виграла срібну медаль в бігу на 1500 метрів на Паралімпійських іграх в Парижі.…

21 час ago

Людмила Кіченок стала чемпіонкою US Open у парному розряді

Українська тенісистка Людмила Кіченок стала переможницею US Open-2024 у жіночому парному розряді. В пʼятницю ввечері…

1 день ago