Комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман поділився подробицями стосовно трансферного бану, який команда отримала.

Напередодні в ЗМІ зʼявилася інформація про те, що «Дніпро-1» отримав трансферний бан від ФІФА через заборгованість перед колишніми гравцями та тренером Ігорем Йовічевичем.

Згодом почесний президент клубу Юрій Береза підтвердив інформацію, а Фрідман пояснив, у чому саме полягають поточні проблеми «Дніпра-1».

«Правда, але там нічого серйозного. Ми вже знімаємо цей бан. Він уже давно накладений – півроку тому перший, за кілька місяців другий, потім третій. Нам же із серпня нікого не треба було заявляти, тому ми ці бани зібрали, а тепер одним махом закриємо.

Це взагалі не питання, тож турбуватися не варто. Проблема вирішується за три дні. До нового року ми все закриємо та відправимо до УЄФА платіжні відомості.

Кожен має якісь місяці (заборгованості — прим.). Йовічевич від нас негарно пішов, кинув нас і перейшов у «Шахтар», так що, йому одразу треба було гроші платити? Нехай тепер судиться», — заявив Фрідман сайту Sport-express.ua.