Новини

Український боксер проведе перший захист чемпіонського титулу WBO Oriental

17 липня в ACCO International (пр-т Перемоги, 40-Б) відбудеться вечір боксу K2 Promotions (Генеральний партнер події — Parimatch Україна), де глядачів очікуватиме бій Дмитра Митрофанова (10-0-1, 5 КО) проти чемпіона Нігерії та Інтерконтинентального чемпіона за версією WBF Ріллівана Бабатунде (13-0, 8 КО). Це буде перший захист титулу WBO Oriental у першій середній вазі для українця.

Аналітики Parimatch не сумніваються, що Митрофанов переможе у цьому поєдинку. Його перемогу оцінюють у 87% проти 10% у Бабатунде. Символічні 3% залишаються на нічию. Втім, сам Дмитро налаштований на непростий бій.

«Бабатунде — дуже майстерний боєць. Володіє різноманітним нестандартними комбінаціями, тому від нього всього можна чекати. З ним слід бути сконцентрованим, уважним. Він швидкий маневрений, добре рухається — буде нелегко», — зазначив Дмитро Митрофанов.

Також в рамках вечора боксу в андеркарді в ринг вийдуть: Василь «Рудий лев» Чеботар (8-0-0, 3 КО), Хасан (20-1-0, 10 КО) та Хусейн Байсангурови (18-1-0, 16 КО), Олександр Узун (2-0-0), Альмахмуд Алаа (2-0-0, 1 КО) та ін.

Особливу увагу варто приділити саме бою Чеботаря, який зустрінеться з Елдорбеком Саідовим (5-5-2, 3 КО) з Узбекистану. Судячи з висловлювань Василя перед поєдинком, він заряджений перемогти та влаштувати незабутнє шоу: «Бій завершиться достроково, тому що мої кувалди заряджені, буде дуже жорсткий нокаут. Минулого разу я закінчив бій в першому раунді. І в цьому поєдинку буде швидка перемога».

Editor

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

7 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

8 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

15 часов ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

18 часов ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

1 день ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

2 дня ago