Новини

Пушич висловився про роботу в Шахтарі

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич поділився думками щодо своєї роботи в клубі.

Пушич став очільником «Шахтаря» наприкінці жовтня. В 10 матчах із ним на чолі «гірники» здобули 6 перемог, 1 разу зіграли внічию та програли 3 рази.

Напередодні благодійного матчу проти «Авіспи Фукуоки» в Токіо Пушич розповів про свої враження від роботи в донецькому клубі.

«Люди в нашому клубі пов’язані неймовірною ментальною та братерською силою. Вони вже тривалий час живуть і чудово працюють як одна сім’я, що полегшує роботу мені як тренеру та дозволяє сфокусуватися на головному – грі в футбол.

У тих обставинах, які є сьогодні, ми завжди повинні ставити собі запитання: що ми можемо зробити тут і зараз для того, щоб покращити ситуацію?

Наш обов’язок – грати якомога краще на європейській арені, щоб дарувати людям радість та гордість за свою країну. І це прекрасний обов’язок, тому що ми знаємо, для чого це робимо.

Я з величезною повагою ставлюся до людей у клубі, які продовжують працювати в таких обставинах. Для мене це неймовірно. Я в «Шахтарі» два місяці, але відчуваю, що я тут вже два роки. Це багато говорить по інтенсивність, з якою ми працюємо в цих обставинах.

І коли я бачу, як важко ці люди працюють, наскільки вони віддані клубу, наскільки старанно мої гравці прагнуть представити свій клуб та особливо свою країну в міжнародних матчах після таких довгих переїздів – я дуже пишаюся ними», — наводить слова Пушича Tribuna.com.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

10 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

11 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

18 часов ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

21 час ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

1 день ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

2 дня ago