Головний тренер Оболоні Валерій Іващенко відповів на критику президента Динамо Ігора Суркіса зі ігровий стиль його команди у матчі проти біло-синіх.

Нещодавно Динамо перемогло Оболонь із рахунком 2:0 у матчі 17-го туру УПЛ, граючи у більшості через два вилучення у складі суперника.

Після поєдинку президент біло-синіх Ігор Суркіс розкритикував Оболонь за те, що вони діяли від оборони.

Головний тренер столичної команди Валерій Іващенко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» відповів на цей випад функціонера, згадавши про нерівні склади.

«Багато хто говорить, й Ігор Суркіс каже, що ми на суддів постійно скаржимося. Ми з 13-ї хвилини вдесятьох грали, треба були перебудовуватися, щоб надійно зіграти у захисті. Ми ж не гратимемо з Динамо у відкритий футбол.

За саме вилучення Артема Вовкуна ніяких заперечень бути не може. Все вірно, ми навіть не висловлювалися проти цього».

Окрім цього, спеціаліст висловив претензії по першому голу у ворота своєї команди.

«По першому голу питання є. Вже в багатьох програмах різні журналісти розбирали, що офсайд був у тому епізоді. А крім того, Беніто не зміг би вийти на ударну позицію, якби перед цим не штовхнув нашого футболіста.

Такого руху нашого захисника в епізоді не було б. Видно було, що його штовхнули ззаду, відібрали м’яч та пробили по воротах. Забили гол. У нас претензії до арбітра, що він не побачив. Багато телеканалів розбирали цей момент і зійшлися на думці, що там також було поза грою».

Також тренер прокоментував друге вилучення у складі Оболоні.

«Претензії? Ні, гравець діяв грубо, було справедливе покарання. Ми намагаємось адекватно підходити до цих питань. Про нас кажуть, що ми завжди скаржимося на суддів. Але ми намагаємось захищати наших хлопців та команду, якщо помилки реально є», – сказав Іващенко для «УФ».