Новини

Президент Минаю відповів на нещодавню заяву Суркіса

Президент «Минаю» Валерій Пересоляк відреагував на заяву президента «Динамо» Ігоря Суркіса стосовно перенесеного матчу між командами.

Нещодавно Суркіс повідомив про те, що хоче провести перенесений матч 16-го туру УПЛ між «Минаєм» та «Динамо» в Києві. Згодом Пересоляк розкритикував точку зору Суркіса.

«Досить здивувала нас публічна заява Ігоря Суркіса про те, що «Минай» має їхати грати до Києва. Я гадав, що у нас нормальні товариські стосунки з футбольним клубом «Динамо», і ми поважаємо кожного, хто розвиває український футбол. Я телефонував Ігорю Михайловичу тоді, коли приймалося рішення про перенесення гри, і ми нормально поговорили та зійшлися на тому, що пізніше вирішимо між собою, де і коли грати.

За всі наші чотири сезони в УПЛ у нас не було конфліктів з жодним клубом. Завжди йдемо назустріч колегам, а вони – нам. Але у цій ситуації все раптом вирішили без нас.

Наступного дня після слів президента «Динамо» ми отримуємо той самий лист від УАФ з рішенням по стадіону. Дуже не хочу вірити, що заява «Динамо» і дії УАФ пов’язані між собою. Але все виглядає саме так. Візьміть хоча б ось цей факт: першим публічно сказав про цей лист працівник «Динамо» Сергій Мохник. На той момент ми ще не знали про цей лист, і він ще ніде не був опублікований, а Мохник вже про нього розповідав. Звідки ж він дізнався, цікаво?» — заявив Пересоляк в інтерв’ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що матч між «Минаєм» і «Динамо» було перенесено через затяжну повітряну тривогу та неможливість проведення гри в темну пору доби через відсутність штучного освітлення на домашньому стадіоні закарпатського клубу.

antonio

Recent Posts

Віттоцці перемогла в шоу-гонці City Biathlon-2024, Джима не стартувала

Італійська біатлоністка Ліза Віттоцці здобула перемогу в шоу-гонці City Biathlon-2024 у німецькому Дрездені. Віттоцці показала…

11 часов ago

У Норвегії відмовилися проводити етап Кубка IBU

Норвезьке місто Шушен відмовилося від етапу Кубка IBU з біатлону, який мав відбутися з 4…

11 часов ago

Косенко прокоментував розгромну поразку України на ЧС-2024 з футзалу

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився думками щодо поразки в матчі групового…

13 часов ago

Збірна України розгромно поступилася Аргентині на старті чемпіонату світу з футзалу

Збірна України з футзалу зазнала розгромної поразки в стартовому матчі чемпіонату світу проти Аргентини. В…

23 часа ago

Довбик забив дебютний гол за Рому (відео)

Нападник національної збірної України Артем Довбик відзначився своїм першим голом у складі римської «Роми». Матч…

1 день ago

Збірна Німеччини з біатлону через 10 років отримає «золото» Олімпіади, яке належало Росії

Збірна Німеччини з біатлону через десять років отримає «золото» в чоловічій естафеті на Олімпійських іграх-2014.…

2 дня ago