У віці всього 14 років помер чемпіон Австралії Зулкарнайн Хайдер, який займався легкою атлетикою, причина його смерті не уточнюється. Хайдер був унікальним спортсменом, і його смерть велика втрата для Австралії.

У вкрай молодому віці Гайдер був чемпіоном країни зі спринту та бігу на середні дистанції, але його мріям про великий спорт не судилося збутися через те, що він пішов із життя в занадто ранньому віці.

Гайдер представляв на змаганнях легкоатлетичний клуб Keilor Little Athletics з однієї з частин Мельбурна. Його керівництво просто приголомшене тим, що він пішов із життя зовсім юним, адже хлопець був головною надією клубу. Причини смерті 14-річного австралійського спортсмена поки що не розголошуються з ініціативи сім’ї Хайдера. У клубі стверджують, що результати Зулкарнайна на змаганнях з легкої атлетики були практично безпрецедентними, і його могло чекати блискуче майбутнє на світовій спортивній арені.

У своїй такій недовгій кар’єрі легкоатлет встиг стати переможцем у групових змаганнях з бігу серед юнаків вікової категорії U-15. Також на рівні юніорів Зулкарнайн Хайдер став володарем золотих медалей за біг на дистанціях 100, 200 і 400 м, а також на дистанціях 80 і 200 м з перешкодами. Він також представляв штат на національному рівні.