Новини

Любенович відповів на заяву Суркісу щодо скандалу в матчі Минай — Динамо

Головний тренер «Минаю» Желько Любенович відреагував на заклик президента «Динамо» Ігоря Суркіса провести їхній перенесений матч у Києві.

Цього тижня Суркіс заявив про те, що «Динамо» готове організувати перенесений матч 16-го туру УПЛ проти «Минаю» в Києві. Згодом Любенович розкритикував позицію президента «біло-синіх».

«Чесно? Я в шоці. До чого тут «Минай»? Це ж форс-мажор! Клуб зі своєї сторони зробив все. Працівники кілька днів готували поле. Ночами не спали. Буквально. Це було непросто, бо два дні був дощ в Ужгороді, потім пішов сніг.

Чому ми маємо їхати грати в Київ? Не розумію. Ми запропонували грати на наступний день, але кияни відповіли категоричним ні. Й от що нам було робити?

Я не розумію позиції Ігоря Суркіса. Що значить – «Ми туди більше не поїдемо?». Хіба керівництво «Минаю» чи гравці винні в тому, що була повітряна тривога? Чи клуб зі своєї сторони не зробив усе належне для проведення поєдинку?

Повторюся – ми зробили все. А те, що на «Минай-Арені» відсутнє освітлення, всі в Прем’єр-лізі чудово знають. Стадіон пройшов атестацію», — сказав Любенович «Українському футболу».

antonio

Recent Posts

Усик зберіг статус найкращого боксера світу

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик залишився лідером…

4 часа ago

Маркевич дав оцінку виступам збірної України в матчах проти Грузії та Чехії

Відомий український тренер Мирон Маркевич поділився думками щодо нещодавніх матчів національної збірної України. У жовтні…

5 часов ago

Доротея Вірер порівняла літні та зимові Олімпіади

Чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер порівняла зимові та літні Олімпійські ігри. «Я втомилася,…

6 часов ago

Віттоцці визнано італійською спортсменкою року за версією FISI

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці отримала свій трофей як найкраща спортсменка Італії із…

7 часов ago

Мороз підбив підсумки виступу збірної України у відборі на юнацьке Євро

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Юрій Мороз поділився думками щодо виступу команди у відборі…

9 часов ago

Відомий український футболіст завершив професійну кар’єру

Відомий український воротар Євген Паст офіційно завершив професійну кар'єру. Про це напередодні повідомив сам Паст…

10 часов ago