Новини

Пушич відреагував на перемогу Шахтаря над Металістом 1925 в УПЛ

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич поділився думками щодо перемоги над харківським «Металістом 1925» в УПЛ.

У неділю «Шахтар» здобув перемогу над «Металістом 1925» у матчі 16-го туру УПЛ із рахунком 2:0. Голами відзначилися Олександр Зубков та Дмитро Криськів (із пенальті).

Після матчу Пушич поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі.

«У матчі завжди мають значення очки, і сьогодні було дуже важливо перемогти, щоб знаходитися нагорі турнірної таблиці Прем’єр-ліги разом з іншими клубами, тож ця перемога є надважливою.

Очевидно, що поєдинок мав дві фази: першим таймом я геть невдоволений, тому що ми грали занадто повільно, а коли ти занадто повільний, то не маєш змоги створювати достатню кількість моментів. І хоча ми багато володіли м’ячем, ні до чого особливого це не призводило. Тож я невдоволений першим таймом, нам треба було діяти набагато краще в другому. Ми зробили одну заміну, змінили деякі деталі, але насамперед змінився настрій.

Другий тайм мені дуже сподобався – це був зовсім інший «Шахтар». У цілому ми в будь-якому разі заслуговували на перемогу в цій грі, і я вважаю, що в другій половині ми діяли дуже добре, створили чимало моментів, двічі забили і могли ще більше. Зрештою я цілком задоволений перемогою – не першою половиною матчу, а переважно хорошим другим таймом», — заявив фахівець.

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

15 минут ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

7 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

16 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

18 часов ago