Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, поділився думками щодо прийдешнього бою українця проти Тайсона Ф’юрі.

В листопаді було офіційно анонсовано проведення поєдинку між Усиком (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Об’єднавчий поєдинок має відбутися в Саудівській Аравії 17 лютого 2024 року.

Напередодні Красюк поділився власними міркуваннями щодо об’єднавчого бою.

«Є різниця в розмірах, різниця у вазі, боксерський досвід, боксерський IQ, робота ніг і різниця в аматорському досвіді. Якщо ви покладете всі фактори на стіл, то 100% відповіді не буде — відповідь буде знайдена протягом 12 раундів, а це бій за абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі, і ви не можете гарантувати, хто буде переможцем, але я впевнений, тому що я знаю, скільки роботи Усик робить у тренувальному таборі і скільки викликів він долає.

Я не можу сперечатися з Тайсоном, що переможець залежить від Бога, але Усик відрізняється від інших, він є колишнім абсолютним чемпіоном у крузервейті та об’єднаним чемпіоном у важкій вазі, але ставиться до цього дуже скромно. Але я знаю, що Тайсон може подолати свою зарозумілість і стати учнем у тренувальному таборі, і це те, чого ми хочемо. Ми хочемо, щоб цей бій був жахливим, важким боєм і щоб Тайсон Ф’юрі показав свої найкращі якості, тому що цінність перемоги стає дуже високою», — заявив промоутер.