Новини

Колишній суперник Усика та Ф’юрі висловився про їхній бій

Британський боксер суперважкої ваги Дерек Чісора поділився думками щодо прийдешнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Минулого тижня було офіційно оголошено, що Усик (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) незабаром вирішать між собою долю титулу абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Бій двох лідерів дивізіону суперважкої ваги відбудеться в саудівському Ер-Ріяді 17 лютого 2024 року.

Чісора (34-13, 23 KO), який в минулому бився і проти Усика, і проти Ф’юрі, не зміг визначити чіткого фаворита протистояння.

«Я не знаю, як складеться бій. Я днями бачився з Усиком. Ми любимо ходити в одну лазню, тому опинилися разом. Тренувальний табір буде коротким для обох бійців. Коли вони увійдуть в ритм і спробують все зробити як треба, їм буде важко, у них будуть травми.

Вони підписали контракт на бій, але потім поєдинок відклали. Вони обидва будуть старанно тренуватися, тому хто його знає. Важко передбачити переможця. Тайсону потрібно себе підстьобнути, тому що останній бій він провів не кращим чином, але переміг.

Він просто виграв той поєдинок. Ф’юрі виявився в нокдауні, але повернувся і виграв бій. Я думаю, що після цього його міхур луснув. Часом у тебе бувають невдалі дні на роботі, це нормально. Але в боксі ти не можеш перемогти в свій поганий день», — цитує Чісору XSPORT із посиланням на YouTube-канал «iFL TV».

antonio

Recent Posts

Бій століття: Анонс поєдинку Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі

Після років суперечок, образ та переносів цей день настав - у суботу, 18 травня, Олександр…

24 минуты ago

Попов розповів, на що очікувати від збірної України на Євро-2024

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов поділився очікуваннями від виступів національної збірної України у фінальній…

55 минут ago

Пушич прокоментував чутки про відхід із Шахтаря

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич висловився щодо чуток про його можливий перехід до "Феєнорда".…

1 час ago

Ребров розповів, чим унікальні нинішні українські футболісти

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів в інтерв'ю виданню Forbes, чим унікальне нинішнє…

2 часа ago

Легендарний тренер Динамо і збірної України готовий воювати

Колишній головний тренер "Динамо" та національної збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про війну…

2 часа ago

Гравець Динамо назвав винуватців у програші чемпіонства

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов висловився щодо програшу команди в боротьбі за чемпіонство. "Динамо"…

3 часа ago