Новини

В одному з клубів УПЛ пояснили відмову голосувати за проведення позачергового конгресу УАФ

Комерційний директор «Дніпра-1» В’ячеслав Фрідман прокоментував відмову клубу підтримати ініціативу стосовно скликання позачергового конгресу УАФ.

Напередодні Telegram-канал «KDK» повідомив про те, що «Дніпро-1» став одним із чотирьох клубів УПЛ, які не підтримали ідею проведення позачергового конгресу УАФ. Під час нього нинішній президент УАФ Андрій Павелко може бути усунутий з посади.

Згодом Фрідман пояснив, чому чинний віцечемпіон України не став підтримувати проведення конгресу УАФ.

«Дніпро-1» дотримується нейтральної позиції. Ми не «за» і не «проти», просто не хочемо приймати в цьому участь. Зробіть усе легітимно, як треба.

Я вважаю, що Павелко нелегітимно сидить у в’язниці. Його потрібно відпустити, довести справу до суду, і лише потім садити. А так його тримають під вартою просто ні за що. Павелко ж не є небезпечним: він нікого не вбив, не зґвалтував, не бігає з ножем по вулиці.

Його ізолювали за надуманою історією, що він нібито міг спілкуватися в Будинку футболу зі своїм юристом. Та він міг із ним і телефоном спілкуватися. Це все настільки надумано, що не хочеться про це навіть говорити.

Відпустіть Павелка, одягніть йому на ногу браслет і нехай сидить удома. Це некрасиво, коли людину тримають у в’язниці, а в цей час її прибирають із посади. Ходять чутки, що його готові відпустити, якщо він напише заяву, що йде з посади голови УАФ.

Нехай вирішують самі, «Дніпро-1″ у цьому участі не братиме через ситуацію, яка склалася з Павелком. Це не дуже добре», — наводить слова Фрідмана сайт Sport-express.ua.

antonio

Recent Posts

Усик приміряв спеціальний пояс WBC перед боєм проти Ф’юрі (відео)

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик приміряв…

12 минут ago

Футболіст збірної України відповів на звинувачення в расизмі

Півзахисник французького "Бордо" Данило Ігнатенко висловився щодо нещодавніх звинувачень в расизмі. Кілька тижнів тому з'явилася…

32 минуты ago

Ярмолюк висловився про можливу участь на Євро-2024

Півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк поділився думками щодо своєї можливої участі на Євро-2024. Виступи Ярмолюка за…

52 минуты ago

Полісся підтримало Усика перед боєм проти Ф’юрі

Житомирське "Полісся" звернулося до чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та…

1 час ago

В Інгульці показали процес будівництва нового стадіону (відео)

Представники "Інгульця" показали, як відбувається процес будівництва нового стадіону. Напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що…

2 часа ago

Працівники Чорноморця отримали бронь від мобілізації

Одеський "Чорноморець" було визнано критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий…

2 часа ago