Новини

Усик оцінив виступ Ф’юрі в поєдинку проти Дюбуа

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик поділився думками щодо поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Френсісом Нганну.

Наприкінці жовтня Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) провів поєдинок проти колишнього чемпіона UFC у важкій вазі Френсіса Нганну (0-1, 0 KO). «Циганський король» здобув перемогу в бою роздільним рішенням суддів. Тим не менш, він також побував у нокдауні в одному з раундів.

Напередодні Усик (21-0, 14 KO) дав оцінку виступу свого майбутнього суперника в поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

«Я думаю, що Тайсон Ф’юрі не дуже серйозно поставився до Нганну, і ми побачили все, що сталося. І, навпаки, Френсіс зробив хорошу роботу у своєму тренувальному таборі та переніс її до рингу. Йому мало хто давав шанси, і я також. Я не буду щось змінювати. Я казав, що Тайсон Ф’юрі повинен перемогти його нокаутом. Але саме такі люди, як Френсіс Нганну, змінюють якісь моменти і показують світові, що його не можна скидати з рахунків.

Чи я думаю, що у Ф’юрі почався спад? Я взагалі про нього не думаю. Я думаю, що ми поспілкуємось, бо домовилися, а потім я піду їсти. Зі мною він буде іншим у рингу. Я впевнений в цьому», — заявив Усик.

antonio

Recent Posts

Пушич розповів про свою мрію в Шахтарі

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич розкрив свою головну мрію на цій посаді. Після перемоги…

4 минуты ago

Мудрик дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Вінгер лондонського "Челсі" та збірної України Михайло Мудрик висловився про прийдешній бій між Олександром Усиком…

25 минут ago

Ребров розповів про налаштування збірної України на Євро-2024

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров висловився стосовно налаштування команди на фінальну частину Євро-2024.…

45 минут ago

Ще один європейський топклуб зацікавився Луніним

Мадридський "Атлетіко" почав цікавитися українським воротарем "Реала" Андрієм Луніним. Про це повідомляє портал El Gol…

1 час ago

Срна відреагував на перемогу Шахтаря у фіналі Кубка України

Спортивний директор донецького "Шахтаря" Дарійо Срна поділився враженнями від перемоги команди у фіналі Кубка України.…

1 час ago

Гравець збірної України зацікавив відомий європейський клуб

Центральний захисник луганської "Зорі" та молодіжної збірної України Арсеній Батагов потрапив у сферу інтересів австрійського…

2 часа ago