Новини

Зінченко висловився щодо матчу проти збірної Італії

Гравець національної збірної України Олександр Зінченко поділився очікуваннями від матчу відбору на Євро-2024 проти збірної Італії.

Менш ніж за тиждень збірна України проведе вирішальний матч відбору на Євро-2024 проти Італії. Гра відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені.

Напередодні Зінченко розповів про свої очікування від гри.

«Хвилювання має бути тільки у тому, що усі ми розуміємо відповідальність цієї гри. Якщо ми досягнемо хорошого результату, опинимося на чемпіонаті Європи. Вдягати футболку збірної України — це те, про що мріяли усі, хто зараз грає за національну команду, бувши ще хлопчиками. Це завжди честь. Але зараз, з війною, з нашим часом, для нас кожна гра чи то офіційна, чи то товариська — дуже для нас відповідальна. Ми розуміємо, що позитивним результатом можемо подарувати дуже багато емоцій українцям, які, сидячи вдома, будуть спостерігати за цією грою.

Це дуже велика відповідальність, ми усі це розуміємо, але це потрібно перенести у правильно річище. Хвилюватися можна по-різному: коли у тебе тремтять коліна і ти боїшся допустити помилку. Не потрібно цього боятися, бо не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Сподіваюсь, ми зможемо показати нашу найкращу гру як індивідуально, так командно.

Збірна Італії є чинним чемпіоном Європи. Коли ми грали проти них, було дуже-дуже складно. Навіть той результат (1:2) не відображав того, що було на полі. Ми заслуговували пропустити більше. У нас є час. Сподіваюсь, тренерський штаб підготує нас якомога краще, а далі вже поле рівне та м’яч круглий.

Я тільки додам, що дуже шкода, що ми не зможемо зіграти в Україні. Дуже шкода. Тому що я впевнений, що якби ми грали в Україні з нашими вболівальниками, то все було б зовсім інакше. Я просто пам’ятаю, коли ми деякий час грали на «Арені Львів», де ми жодного разу не програли. Ми з хлопцями жартували, що привозьте хоч збірну світу — з цією підтримкою нікому не програємо. Так само було й у Києві, де грали проти Португалії. Та й у Харкові, й в Одесі. У будь-якому місті. Дуже цього бракує. Я сподіваюся, що Україна переможе агресора та повернеться додому», — цитує Зінченка Tribuna.com із посиланням на Twitch-канал «passion_ua».

Нагадаємо,

antonio

Recent Posts

Легендарний біатлоніст, що проміняв Україну на Росію, знайшов нову роботу

Легенда світового біатлону Рікко Гросс призначений на посаду головного тренера збірної Болгарії. 53-річний німецький фахівець…

16 минут ago

Ф’юрі порівняв Усика та Володимира Кличка

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі висловився про Олександра Усика та…

46 минут ago

Доротея Вірер пояснила, чому хотіла завершити кар’єру кілька місяців тому

Італійська біатлоністка Доротея Вірер пояснила, чому хотіла завершити кар’єру на початку 2024 року. Вона заявила,…

1 час ago

Став відомий склад збірної Франції з біатлону на Кубок світу сезону-2024/25

Французька федерація лижного спорту (FFS) презентувала склад основної національної збірної з біатлону на змагальний сезон-2024/2025.…

1 час ago

УАФ почала розслідування щодо матчу Шахтар — Динамо

Комітет з етики та чесної гри УАФ розпочав розслідування інцидентів у матчі між юнацькими командами…

2 часа ago

Відомо, як Динамо підсилить свій склад улітку

Журналіст Ігор Циганик розповів, хто з гравців київського "Динамо", які перебувають в оренді в інших…

2 часа ago