Новини

Джерело розповіло про фінансові проблеми лідера УПЛ

З’явилася інформація стосовно поточного фінансового становища віцечемпіона України «Дніпра-1».

Після невдалого старту сезону «Дніпро-1» зміг виправити становище в чемпіонаті України. Наразі підопічні Юрія Максимова ділять 1-е місце в турнірній таблиці УПЛ із криворізьким «Кривбасом» із 27 очками в активі.

Тим не менш, фінансова ситуація в клубі залишається непростою. За інформацією ведучого YouTube-каналу «Причал» Олександра Скляра, взимку клуб може влаштувати розпродаж гравців.

«Глобально нічого не змінилося. У клубу досить тяжке становище, є борги, які не закриваються. Якісь часткові виплати йдуть, але жодного графіка погашення немає. Виплати йдуть за можливості. Стабільного вливання у клуб наразі немає.

У команді футболісти всі цю ситуацію зрозуміли та прийняли. Зараз у нас глобально два сценарії на літо та зиму.

Якщо беремо зиму, то або в нас поновлюється стабільне фінансування, то це одна історія, жодного розпродажу не буде. Тільки якщо по Піхальонку буде серйозна пропозиція і він хотітиме піти, то ніхто його в клубі вмовляти не буде.

Далі все залежатиме від фінансування. Якщо воно підвисатиме у повітрі, то одним Піхальонком справа не закінчиться. Треба бути готовим до того, що пару провідних гравців взимку ми, скоріше за все, втратимо. Все до цього йде.

Чемпіонат ми у будь-якому випадку закінчимо, але поки якогось чіткого світла в кінці тунелю немає. Водночас й не ведуться розмови про «згортаємося».

На щастя зараз пішли результати, а вони завжди допомагають розв’язати подібні проблеми. Команда, яка перемагає, завжди для усіх цікавіша за ту, яка не перемагає», — заявив Скляр.

 

antonio

Recent Posts

Сергій Ребров дав коментар MEGOGO щодо Миколенка

Наприкінці квітня український футболіст “Евертона” зазнав ушкодження у дербі з “Ліверпулем”. Віталію довелося залишити поле…

30 минут ago

Ф’юрі напросився до Усика у гості в Україну

Боксер Тайсон Ф’юрі після бою з Олександром Усиком висловив бажання приїхати з родиною до нього…

57 минут ago

УЄФА покарав 13 клубів, включно з Шахтарем. Порту загрожує умовний бан

Інстанція, котра здійснює фінансовий контроль клубів, покарає порушників, які мають борги перед іншими командами, співробітниками,…

2 часа ago

Ще один тренер відмовив Баварії

Баварії відмовив черговий тренер. Клуб вийшов на головного тренера Бенфіки Рогера Шмідта. Проте умовити його…

3 часа ago

Де Дзербі пояснив, чому йде з Брайтона

Головний тренер Роберто де Дзербі прокоментував своє рішення піти з Брайтона після завершення цього сезону.…

3 часа ago

Пеп Гвардіола: Я залишаюсь в Манчестер Сіті на наступний сезон

Пеп Гвардіола наполягає на тому, що він продовжить керувати Манчестер Сіті в наступному сезоні, навіть якщо команда виграє…

4 часа ago