Син легендарного екс-чемпіона світу з боксу WBO в середній вазі Кріса Юбенк (45-5, 23 КО) Себастьян помер за кілька днів до свого 30-річчя. Молода людина трагічно потонув біля свого будинку в Дубаї

Себастьян був третім за віком з п’яти дітей Юбанка і сам боксував у напівважкій вазі (2 бою – 2 перемоги), а також працював особистим тренером. У нього недавно народилася дитина.

«Я ніколи не думав, що напишу ці слова або випробую то почуття, яке зараз відчуваю через втрату сина. Моя сім’я і я спустошені, дізнавшись про смерть Себастьяна. Він залишив свою дружину Сальму, сина Рахіма, який народився всього місяць тому, свою мати Каррон Медоуз, братів Натанаеля, Кріса-молодшого, Джозефа, сестру Емілі і незліченну кількість родичів і друзів.

Себастьян виріс в Хоуві в Англії, але в останні кілька років прожив своє життя в Дубаї. Він пропаганіровал здоровий спосіб життя і альтернативні методи лікування.

«Себастьян також був глибоким мислителем, який любив кидати виклик загальноприйнятій мудрості», – цитує TalkSport Кріса.

Мама Себастьяна, Каррон Медоуз, сказала: «Вся наша сім’я сумує з приводу величезної втрати нашого сина і брата Себастьяна. Будь ласка, поважайте наше горе і конфіденційність, поки ми намагаємося усвідомити нашу втрату».

Кріс Юбенк-старший був одним з найпопулярніших бійців свого покоління і дворазовим чемпіоном світу.

Старший брат Себастьяна, Кріс Юбенк-молодший, також боксер, який виступає на світовому рівні r, вшанував пам’ять брата: «Заспокойся, молодший брат. Я люблю тебе, і по тобі завжди будуть нудьгувати.

Боксерське співтовариство дало данину поваги, в тому числі промоутеру Едді Хирн, який запропонував свою підтримку сім’ї Юбенк.

«Так засмучений звісткою про смерть Себа Юбанка. Наші думки і молитви звернені до його сім’ї і друзям», – написав Хирн.