Колишній гравець «Шахтаря» Олег Матвєєв поділився очікуваннями від матчу донецького клубу в груповому етапі Ліги чемпіонів проти «Барселони».

У середу «Шахтар» із новопризначеним головним тренером Маріно Пушичем протистоятиме «Барселоні» в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Гра розпочнеться о 19:45 за київським часом.

«Барселона» — «Шахтар»: де дивитися

Напередодні гри Матвєєв розповів про те, що очікує побачити на футбольному полі.

«Думаю, «Шахтарю» буде дуже важко. Тим більше в Іспанії. У команди Хаві класний контроль мʼяча. Майстерності в них більше, аніж у наших.

У «Барселони» багато травмованих, але в принципі там такі таланти, що якщо когось випустити з дубля, ніхто нічого не зіпсує.

Але навіть якщо «Шахтар» програє, їм ніхто нічого поганого не скаже — важливо показати свої найкращі якості та характер, мати правильне налаштування. Усі наші хлопці, хоч і більшість з них молоді, але вже мають досвід ігор проти топ-суперників, тож колінки не мають тремтіти.

Думаю, «Шахтарю» не варто намагатися проти «Барселони» вдавати із себе «Барселону», намагатися контролювати і таке інше. Важливо контратакувати гостро — якщо цього не буде, то буде сумно. Важливо показувати свій характер на кожній ділянці поля», — заявив Матвєєв Telegram-каналу «УПЛ ТБ».