Новини

Срна розповів про інтерес від Барселони в минулому

Виконувач обов’язків головного тренера донецького «Шахтаря» Дарійо Срна розповів про те, як міг опинитися в «Барселоні».

Під час ігрової кар’єри в «Шахтарі» Срна міг опинитися в «Барселоні», оскільки іспанський клуб проявляв інтерес до нього.

Напередодні матчу групового етапу Ліги чемпіонів між «Барселоною» та «Шахтарем» Срна розповів, чому вирішив залишитися в складі «гірників».

«Так, я мав пропозицію від «Барселони» й спілкувався з тодішнім головним тренером Луїсом Енріке. Але я дослухався до голосу свого серця.

Чи шкодую я? Так, може, десь трохи і шкодую, але я залишився у своєму улюбленому клубі, коли той був у дуже важкій ситуації, коли в нас розпочалася війна у 2014 році. І я не міг залишити клуб, президента, уболівальників. Звісно, запам’ятовується, що тебе хотіла «Барселона». Так, було приємно, але я не пішов.

Буду радий зробити все можливе, щоб «Шахтар» завтра на полі показав нашу гру проти дуже серйозної команди з дуже серйозним тренером», — заявив Срна.

antonio

Recent Posts

Ребров назвав склад збірної України на червневий збір

Став відомий склад національної збірної України на прийдешній збір у червні. Перед стартом Євро-2024 збірна…

12 минут ago

Миколенко назвав переможця бою Усик — Ф’юрі

Захисник "Евертона" та національної збірної України Віталій Миколенко поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком…

22 минуты ago

Шахтар готовий викласти купу грошей за результативного форварда

Керівництво донецького «Шахтаря» вже спланувало літню трансферну кампанію. Першим новачком чемпіонів України мав стати результативний…

23 минуты ago

Долганський висловився про боротьбу Ворскли за збереження прописки в УПЛ

Виконувач обов'язків головного тренера полтавської "Ворскли" Сергій Долганський поділився думками щодо завдань команди наприкінці сезону.…

43 минуты ago

Бондар відреагував на перемогу Шахтаря у фіналі Кубка України

Центральний захисник донецького "Шахтаря" Валерій Бондар висловився про перемогу команди у фіналі Кубка України. В…

43 минуты ago

Усик розкритикував відкрите тренування Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик висловився…

1 час ago