Новини

Промоутер Ф’юрі розповів, завдяки кому відбудеться бій британця проти Усика

Боб Арум, співпромоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі, розкрив деталі організації бою «Циганського короля» проти Олександра Усика.

Наприкінці вересня стало відомо про те, що Усик (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (33-0-1, 24 KO) домовилися про проведення поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Бій має відбутися в Саудівській Аравії в грудні або січні.

Напередодні Арум розповів, хто сприяв у проведенні об’єднавчого поєдинку.

«Я думаю, що це повністю заслуга принца Туркі та його організації, тому що він зміг влаштувати цей бій. Він – серйозна людина, яка безпосередньо контролює суверенний фонд Саудівської Аравії для розваг.

Тож боксери знали, що як тільки вони підпишуть контракти, гроші з’являться, і їм не доведеться мати справу з посередниками. Як тільки принц Туркі з’явився на горизонті, я був упевнений, що цей бій відбудеться.

Принц домовився про гонорар для Усика та Ф’юрі. Кожен з них залишився задоволеним. Вони не дурні, і вони не дивилися «агов, а що отримує інший хлопець?», тому що їм було байдуже, оскільки вони отримали суми, які очікували, і були задоволені. Усе так, як воно і повинно було бути», — цитує главу компанії Top Rank Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «Fight Hub TV».

antonio

Recent Posts

Скандальний ексфутболіст повернувся до Шахтаря

Колишній півзахисник донецького "Шахтаря" Олексій Гай повернувся до клубу. Під час святкувань "Шахтаря" з нагоди…

60 минут ago

Ексзірка збірної України офіційно підтвердив завершення кар’єри

Колишній вінгер донецького "Шахтаря" Марлос підтвердив інформацію про те, що завершив професійну кар'єру футболіста. Напередодні…

2 часа ago

Поздєєв став повноцінним головним тренером Колоса

Олександр Поздєєв став повноцінним головним тренером ковалівського "Колоса". Про це напередодні повідомила пресслужба "Колоса". Зазначається,…

9 часов ago

Матч Кривбас — Полісся буде дограно в понеділок

Поєдинок 28-го туру УПЛ між криворізьким "Кривбасом" і житомирським "Поліссям" було перенесено. Матч між "Кривбасом"…

9 часов ago

Ексарбітр ФІФА розповів, чи був пенальті у матчі Шахтар – Динамо

Багато хто з уболівальників сподівався, що українське класичне «Шахтар» – «Динамо», яке відбулося в рамках…

12 часов ago

Англійська преса оголосила одностайний вердикт Мудрику за останній матч і гол

Англійські видання прокоментували гру українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика в поєдинку проти Ноттінгем Форест,…

12 часов ago