Новини

На матчі Україна — Італія не буде обмежень щодо допуску глядачів

Перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко прокоментував чутки про проведення матчу між збірними України та Італії за частково закритих трибун.

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що матч відбору на Євро-2024 між збірними України та Італії відбудеться за частково закритих трибун через нещодавнє покарання від УЄФА.

Тим не менш, Костюченко запевнив, що покарання від УЄФА не поширюється на вирішальну гру команди Сергія Реброва у кваліфікації на Євро-2024.

«Дійсно, УЄФА покарав Українську асоціацію футболу за поведінку вболівальників на матчах збірної України з командами Англії та Італії, що відбулися у вересні в межах відбору Євро-2024.

Але оскільки подача апеляції на рішення дисциплінарного органу УЄФА не зупиняє автоматично виконання такого рішення, то покарання за поведінку українських уболівальників у вересневих поєдинках у частині часткового закриття трибун на найближчий домашній матч (5000 місць) та заборони на продаж квитків у гостьовий сектор на найближчий виїзний матч було застосовано до УАФ у жовтневих поєдинках проти Північної Македонії та Мальти відповідно.

Водночас апеляційна скарга УАФ було частково задоволена апеляційним органом УЄФА. Таким чином, щодо нашого матчу з Італією в листопаді не передбачено жодних дисциплінарних обмежень УЄФА. Сам матч, нагадаю, пройде в німецькому Леверкузені. Найближчим часом буде відкрито продаж квитків на цей поєдинок. Тому запрошую всіх уболівальників збірної України підтримати команду Сергія Реброва в ключовому матчі відбору Євро-2024», — заявив чиновник.

antonio

Recent Posts

Екс-тренер Шахтаря домовився з Міланом по контракту

Колишній наставник донецького Шахтаря Паулу Фонсека (2016-2019) після завершення контракту з Ліллем цього літа повинен…

17 минут ago

Усик більше не фаворит. Букмекери різко змінили котирування перед боєм із Ф’юрі

Експерти не знають, хто виграє бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Поєдинок…

51 минута ago

Український футболіст розповів, як в Грузії його команда грала на контору

Ексзахисник Десни Андрій Мостовий, який зараз живе в Німеччині та грає у футбол на аматорському рівні,…

1 час ago

Де дивитися бій Усик – Ф’юрі

Ексклюзивним транслятором бою в Українї став медіасервіс MEGOGO. Переглянути поєдинок наживо можна буде за передплатами "Легка",…

2 часа ago

Що зміниться в разі перемоги Усика над Ф’юрі або його поразки

Український боксер Олександр Усик зійдеться в ринзі з британцем Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона…

2 часа ago

Усику перед боєм з Ф’юрі приписали майже 5 кіло зайвої ваги

Під час зважування перед боєм Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі українському боксеру помилково приписали зайвих…

3 часа ago